KPSS'ye iletmeden girecek olanlar

sacredblame

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
131
6
118
39
Arkadaşlar şu anda işletme 3. Sınıftayım.konya da 2 yıllık halkla ilişkiler okuyup açıköğretim işletmeye dikey geçiş yaptırdım.normalde önlisans olarak girebilirim.ancak işletme mezunu olarak daha avantajlı olursun dediler.bu yüzden işletme den kpss ye girmeyi düşünüyorum.ancak her dershane işletme öğrencilerine branş bazında eğitim vermiyor(sadece genel kültür genel yetenek kursu veriyorlar). Samsunda 1 dershane buldum hem branş eğitimi veriyor hemde genel yetenek genel kültür eğitimi veriyor.ancak fiyatıda çok.tabi mecburiyetimizden yararlanacaklar o başka bir konu ancak merak ettiğim şu işletme mezunları nerelere hangi puanlarla hangi kaynaklarla hazırlanarak atanıyorlar ben bi kaç kaynak buldum isteyen olursa yazabilirim.ve bu sınav hangi oturumlardan oluşuyor nerelerden sorumluyuz.hangi konuları bilmek gerekiyor??yardım ederseniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Not bu konunun açılmamış olduğunu düşünerek açtım.eğer varsa ben göremedim.özürdilerim.

bende işletme mezunuyum ama hem branşımdan hem de g.k g.y ten giricem evde hazırlanıcam...dersaneler çok pahalı bide bana iyice stres yapar biliyorum o yüzden evde çalışıp gireyim en iyisi
walla 3 gündür çalışıyorum ...ve korkuyorum en çok da branş derslerimden muhasebe iktisat falan baya zor...off....

ben de halkla ilişkilerden mezun olup aöf den işletmeye geçiş yaptım geçen sene mezun oldum şükür.
sacredblame aslında sen elinde fırsatın varken önlisans sınavına bi gir derim hem de çook ii hazırlanarak.sonra istesen de giremezsin önlisanstan.ben de inşallah bu sene ilk kez kpss (lisans) olarak gircem ama sadece cumartesi oturumun ayani genel kültür -*genel yeteneğe gircem zira eğitim bilimleri zaten her sene yapılıyo ve pazar günü için hazırlanamam yetişmez. evde birde çocuğum varken.bir arkadaşım bu ee gk -gy e gir iyice çalışıp istersen diğerine seneye de girersin hele bi yerleş nasılsa o hersene oluyor dedi.mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…