- 17 Haziran 2008
- 131
- 6
- 118
- 39
- Konu Sahibi sacredblame
Arkadaşlar şu anda işletme 3. Sınıftayım.konya da 2 yıllık halkla ilişkiler okuyup açıköğretim işletmeye dikey geçiş yaptırdım.normalde önlisans olarak girebilirim.ancak işletme mezunu olarak daha avantajlı olursun dediler.bu yüzden işletme den kpss ye girmeyi düşünüyorum.ancak her dershane işletme öğrencilerine branş bazında eğitim vermiyor(sadece genel kültür genel yetenek kursu veriyorlar). Samsunda 1 dershane buldum hem branş eğitimi veriyor hemde genel yetenek genel kültür eğitimi veriyor.ancak fiyatıda çok.tabi mecburiyetimizden yararlanacaklar o başka bir konu ancak merak ettiğim şu işletme mezunları nerelere hangi puanlarla hangi kaynaklarla hazırlanarak atanıyorlar ben bi kaç kaynak buldum isteyen olursa yazabilirim.ve bu sınav hangi oturumlardan oluşuyor nerelerden sorumluyuz.hangi konuları bilmek gerekiyor??yardım ederseniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Not bu konunun açılmamış olduğunu düşünerek açtım.eğer varsa ben göremedim.özürdilerim.
Not bu konunun açılmamış olduğunu düşünerek açtım.eğer varsa ben göremedim.özürdilerim.