• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss'ye hazırlanıp bi yandan da çalışan ve bi türlü tempoyu tutturamayanlar :(

eligos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
32
0
96
İstanbul
bi yandan çalışıyorum bir yandan dersler bi yandan yüksek lisans derken sürekli aynı tempoda gitmiyor haliyle ama şöyle bir gerçek war ki sadece kpss'ye odaklanp çalışıp bir sürü konu götüren var ki benim böyle bir lüksüm yok bir başlıyorum coğrafya bitiyo ki nefret ederim sonra bir hafta ders çalışmıyorum sonra sanki çalıştıklarımı da unutuyorum bir yandan birbirimize yardımcı olsak hem motive hemde bilgi paylaşımı gibi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(

mrb aynen beni tarif etmişsin bende bi yandan çalışıp bi yandanda kpss illetiyle cebelleşiyorum ve dediğin gibi bi bakmışın süper ders çalışmısım bi bakmışın haftalarca sermişim...ama elimden geldiğince her fırsatta test çözmeye çalışıyorum mutlaka yanımda test bulunduruyorum yemek arasında falan çözmeye çalışıyorum bakalım hayırlsı

aay çok sevindm yaa msj atmana yok kimse cevap vermicek sanmıştım acıkcası aynen bende öyle çok yoğunum bi bakıyorum tenefüs aralarında bile ders çalışıyorum bi bakıyorum gitmiş hepsi hangi bölm senin dersaneye gidiyo musn

Son düzenleme:
ben çalışmıyorum ama çalışmış kadar varım küçük oğluşum ve üstesinden gelmem gereken bi ev var :(

böle de çok zor...

bence öyle çok daha zor işten çıkınca en azından tempo azalıyor oturduğunuz zaman çalışabiliyosun ev işini bitimiyo annem 2 gün gitti zaman ev alt üst oluyo allah yardımcın olsun :) nasıl çalışıyosun bak bi site var süper aynı dersane gibi ZTV Ders İzle kpss ders video,kpss deneme testi, ben sürekli ya video arıyodum ya da artık tak ediyodu kendim kitaplardan çalışıyodum burası süper hem herşey war arama derdin yok hemde çok ucuz ve hocalarda süper anlatıyo

kolay gelsin inş emeklerinin karşılığını alırsın ne güzel hem çok takdir edilicek bişey çocuk var küçük zor olur diip bi kenera çekilmemişsin bi de atandın mı ooo :)

evet cnm.. çocuk olunca insan daha farklı oluyo..

üstelik ben 31 yaşındayım yani...

asıl hedefim 2014 ama nasip kısmet belki bu senede olur..

elimde çok soru bankası var 25bin sorum var hepsini bitirip sınava girmek istiyorum..

eylüle kadar bitircem nasipse ...

inş...biterse ii bi puan alırım bu sene de belki atanırım...

süper ya bence evlenip geçti artık diyenler seni örnek almalı neden bu senede olmasın ki inş olur herkese de örnek olursun :) bölüm ne

halkla ilişkiler terkim cnm..
yani lise olarak gircem sınava ..
ama bu sene ygs ye başvurumu yaptım 2 yıllık ön lisans okucam 2014 de önlisans olarak gircem...
işte o zaman beni kimse tutamaz...

aslında ben öğretmenliğe hazırlanıyorum eğitim bilimlerine hiç başlamadım aslında bi gelişime başladım 2 konu ilerledim sonra önce tarihle coğrafya konularını halledeyim sonra tekrar geri dönerim dedim ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar warsa bilgilendirirlerse sevinirim
birzcıkta ne yapacağını bilmeyen bi konumdayım :(

benim eşim akşam 10 dan sonra çalışıyo ama matematik anasayı bitirdi şimdi coğrafyanın yarısında çok çalışıyo

ben fizik mezunuyum yeni bitti bi yandan formasyon alıyorum bi yandan çalışıyorum dersane de açıkcası bu sene çok fazla düşünmüyordum haftada 1 eskişehire gidiyorum git gel derken 2 gün iptal bi durumdayım zaten dier günler özel ders veriyorum iş çıkışında 11 de anca bitiyo hazırlanmayı hem arkadaşların etkisi hemde bu sene atama çok olacak diye başladım ama tam bi tempo tutturamadım sözellerim kötü nefret ediyorum tarih ve coğrafyadan cografyayı bitirdim ama tarih yok ilerlemiyo bi yandan eğitim bilmiyorum kii doğru mu yapıyorum böyle çalışarak

off yaa bende varım özel bi şirkette çalıyorum aynı zamanda kpss hazırlanıyorumm hergünn calısmak içinn çaba gösterıorumm bazen bakamıorum yeterlı calısamıyorummm amaa hayırlısıı umutluyummm:26:

Ben çalışmıyorum, yüksek lisans yapıyorum ama hocam sağ olsun boş bırakmaz doğru dürüst. Elinden gelse cumartesileri de iş çıkartacak!Ayrıca dershaneye de gidiyorum.Bazen sizlerin dediği gibi tam gaz çalışıyorum, bi bakmışım tekrar yapmadığım için konuları unutmuşum sonra sar başa tekrar e böyle olunca motivasyon filan kalmıyor bende

Back