- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
Öğrenciyim henüz yeterli bir bilgi veremeyebilirim ama eğer atamanın düşük oldugu bir bölüm ise özel okullarda şansınızı deneseniz.Biliyorum özelde maaşlar daha düşük ama kpss olmazsa kendi alanınızda çalışmış olursunuz.
ben sabah 8 de başlardım çalışmaya arada mola vererek uyuyana kadar çalıştım 3 ay boyunca. ama işin içinde torpil çok önemli unutma
Ogretmenlikte merkezi atama oluyor ama. Torpil yok yani pek. :) Sen kazandin mi?
merhaba, geçen sene benim başımda vardı bu durum.Arkadaslar, atamanin cok cok az oldugu bi bolumden mezun oldum. oyle ki, belki hic kadro bile verilmeyebili 2015 kpssde ya da 2-3 kisilik kadro verilebilir. O yuzden; calismak benim icin daha da onemli. :/ (ogretmenlik okudum, bolumu falan bosverin)
Bu durum beni depresyona soktu. Gecen gece sabaha kadar uyuyamadim. Cok stres hissediyorum ve cok demoralize oluyorum bazen. Calismama da yansiyor bu durum.Calismak gelmiyor icimden bazen sirf bu yuzden. Bazen annemle babamla da takisip, birbirimizi kirdigimiz oluyor bu yuzden.
Kazananlar vardir illaki aranizda, ne gibi tavsiyeler verirsiniz? En az kac saat calismayi tavsiye edersiniz? en az 7 saat calismak sart diyorlar. Artik zorlastigini da dusunrsek kpss'nin dogru bir sonuc.
Yuksek puan alanlar, siz nasil calistiniz? Biraz tavsiye verir misiniz lutfen? Cografyaya calisma konusunda mesela?
2012 den beri kpss ye giriyorum hem ocak için hem ağustos için hem de kasım için her yıl tercih yaptım. hepsinde aynı şey. artık tükendim. boşuna okudum ben. formasyonlara koşturdum stajlara koşurdum aynı anda iki üniversite okudum derecelerle mezun oldum. kpssde de ilk bine girdim diplerde sürünmedim. ama olmuyor. kimse öğretmene iş vermiyor. atama olmuyor. 95le kaloriferci atıyorlar. gücüm kalmadı. napıcağımı bilmiyorum
bu mesajı yazdıktan bir saat sonra kalkıp paşa paşa ders çalışmaya gittim.
branş öğretmeni iseniz alana ağırlık verin.
belli başlı yayınlar var takip etmeniz gerekn soruları yakalayan.
durumunuz varsa muhakkak dersaneye gidin
Tarih öğretmenliğindeyim, atamasi tarihten kotu branş da mi varmisSon sinif ogrencisiyim bu donem bende baslayacagim calismaya. Konunu yakindan takip edecegim, benim de aklimdaki bir sorunu dile getirmissin. İnsallah atandigimiz gunu gosterir Rabbim
Maalesef ozel sektorde calisabilecegim bir brans degil okudugum bolum. Yani ilkokul, ortaokul branslari gibi degil. :/
Bir de bu sene, sadece kpss ile ugrasmak istiyorum. olmazsa eger dusunurum bir seyler ama kafami olmazsa'ya kitlemek istwmiyorum. o yuzden su an biraz taktik almak istiyorum.
en ufakda olsa faydası oluyordur.Hayir alan yok... Egitim gk ve gy var. :/ Zor bir surec cidden psikolojik anlamda da yipraniyor insan. :/ Dershanedeye gidiyorum wvet. Ama bence cok bi faydas yok. egitim bilimleri icin faydali oluyor tabii.
en ufakda olsa faydası oluyordur.
bence en küçük ayrıntıyı bile kaçırmayın özellikle gk.de
benim de durum aynıydı. ilk yıl coğrafyaya çalışmadım bile nefretimden dolayı.Peki cografyada nasil bir calisma yapiyorsunuz? nedense bi turlu yikamiyorum onyargimi cografyaya karsi. Hepsi sozel cunku. Sayisal bolum cikisyliyim. Tarihi falan seviyorum ama cografya...