Kpss'ye çalışmak için işten çıkma konusunda kararsızım.

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.422
298
s.a arkadaşlar. daha önce bunu sevgi meleğine sormuştum. şimdide sizlere sormak istiyorum..

kpss çalışıyorum malum.. bi taraftada özel sektörde çalışıyorum.
2010da 5ay evde çalışmakla netlerim 85 90 a kadar çıkmıştı. sınavda heycan yaptıgım için olmadı. anca 75 alabildim:S

şuan ise 70 anca oluyor. çok eksiğim var. ama çalışmak için zorlanıyorum.. eve gidince o yorgunlukla mücadele ediyorum resmen ders çalışmak için.
şimdide önümüzde 5 ay var. tarihi bitrdim.
türkçe ve matında bi kısmı bitti
eskidende biraz temelim var..

işten çıkmamı annem istiyor. bende işten çıkar 2010daki gibi düşük puan alırsam ortada kalırım diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
eger çıkmazsam emek verdiğim tüm herşey boşa gidicek. buda beni daha çok üzer gibime geliyor

aynı durumdayız işten çıkıp kpss kursuna gidiyorum akşam 9-9.30 gibi evde oluyorum bütün gün çok fazla yoruluyorum halim kalmıyo inan ama arada derede çalışıp soru çözmeye uğraşıyorum
bence kesinlikle işi bırakma güzel puan alsan bile atanacagının garantisi yok çok pişman olursun bu zamanda iş bulmak çok zor

malesef işte çalışmakla kpss kazanılmaz. çünkü gerçekten zor bi sınav zor bi yarış. düşünsene senin çalıştığın mesai saatlerinde rakiplerin test çözüyo. hanginiz önde olursunuz? boşver özel sektörü kpss için gayret et

çeyizmin bi kısmını dizdim.. illaki eksiklerimv ardır. beyaz eşya almak için köşeye parada attım.. yani benim şuan için maddi bi gelire ihtiyacım yok.. hani iş bulmak gerkten zor.. ama işten çıkarsam ALLAH korusun sınavı kazanamazsam işsiz kalsamda maddi sıkıntım olmaz:S

günde 10 saat işteyim.. bukdar ders çalışsam çok iyi olurdu.

canım hatırlarsan bende işten çıkmıştım geçen yıl 1 ay kala.ama faydası olmuyo.sende şimdi bocalamadasın son zamanlar dank edicek ama bi yararı olmıcak
eğer bu sınav olmazsa 2 sene daha bekliceksin.özelde çalışmak yerine evde hazırlan daha iyi canım boşuna daha çok özelde zaman kaybetme

canım bn önlisansım.
mayıs ortası gibi çıksam , 4 ayım var hani daha. baya iyi olcak bnm için..
çıkıcam:S

canım bn önlisansım.

işte o yüzden diyorum canım bende daha fazla geç kalma bende aman zaman vr diye diye lisans sınavı için haziranda işten çıkmıştım
önünde zmanın var çık işten bence

bence ne olursa olsun işinden çıkma.işle beraber çalışmak zor gelebilir ama ya sonra iş bulamazsan.işin öyle ya da böyle garantin.inan bana evlenmek için bile çalışan bayan aranıyor.

canım bn önlisansım.

iş yerindee çalışma durumun yokmu canımm ?
bencede çıkmaa derimm her iki ihtimalide düşünmek gerek açıkcası
bende çalışıyorum özeldee ama iş yerındee baya vaktim oluyoo çalışmak için çalışabiliyorum evee gittiğimdee hç çalışamıyorum evde iyi düşün cnm yaa :26:

aslına bakarsan zaman planlaması yaparsa ınsan herseye yetısıyor. ıs bulmak okadar zorkı artık ve bayanların ısını hıc bir sekılde bırakmamasından yanayım bıcak kemıge dayanmadıkca. aksamları bır plan yapıp calısabılırsın ben hep 2-3 ısı bır arada yaptım planlı ve ınan oluyor. he sıkılmayı yorulmayı uykusuzlugu goze alman lazım. en basiti sabah 1 saat erken kalkıp bile calısabilirsin, eger goze alıyorsan tabı.

bence ne olursa olsun işinden çıkma.işle beraber çalışmak zor gelebilir ama ya sonra iş bulamazsan.işin öyle ya da böyle garantin.inan bana evlenmek için bile çalışan bayan aranıyor.

öncelikle cevap yazdıgınız için tşk ederim. bn işi bahane edip çalışmamazlık yapmadım hiç. 7 de evde oluyorum. 8 gibi ders çalıştım hep. uykumda geldi yorgundumda çalıştım. çalışmadıgım zamanlar gece kalktım sabah erken kalktım çalıştım.
ama eksiğim var malesef. yeteri kadar zaman ayıramıyorum. günde 10 saatm işte geçiyor. evde 3 saat anca ders çalışabiliyorum. bazen 4 5 saat oluyor. bu 4 5 saat oldugunda sabah uyanmak işkence gibi. uykuyu bırak o akşam eve gelince çalışamıyorum bile..

ALLH nasip ederse ve eger kısmetse kpss sınavndan sonra nişanlanıcam. evlenincede şehir dışına çıkıcam zaten.. hani işi bi yıl erken bırakmış olucam.
maddi olarakta bi sıkıntım yok çok şükür. aslında hiç çıkmak istemiyorum. ama eger o sınava girersem ve iyi puan alamazsam kendimi hep suçlu hissedicem. uykusuz kalmalarım emeklerimin hepsi boşa gidicek.
böyle bakınca işten çıkmam daha hayırlı gibime geliyor.
bu akşam istihareye yatıcam inş. rabbim doğru olanı nasip etsn bana. sizde amin derseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…