- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
s.a arkadaşlar. daha önce bunu sevgi meleğine sormuştum. şimdide sizlere sormak istiyorum..
kpss çalışıyorum malum.. bi taraftada özel sektörde çalışıyorum.
2010da 5ay evde çalışmakla netlerim 85 90 a kadar çıkmıştı. sınavda heycan yaptıgım için olmadı. anca 75 alabildim:S
şuan ise 70 anca oluyor. çok eksiğim var. ama çalışmak için zorlanıyorum.. eve gidince o yorgunlukla mücadele ediyorum resmen ders çalışmak için.
şimdide önümüzde 5 ay var. tarihi bitrdim.
türkçe ve matında bi kısmı bitti
eskidende biraz temelim var..
işten çıkmamı annem istiyor. bende işten çıkar 2010daki gibi düşük puan alırsam ortada kalırım diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
eger çıkmazsam emek verdiğim tüm herşey boşa gidicek. buda beni daha çok üzer gibime geliyor
kpss çalışıyorum malum.. bi taraftada özel sektörde çalışıyorum.
2010da 5ay evde çalışmakla netlerim 85 90 a kadar çıkmıştı. sınavda heycan yaptıgım için olmadı. anca 75 alabildim:S
şuan ise 70 anca oluyor. çok eksiğim var. ama çalışmak için zorlanıyorum.. eve gidince o yorgunlukla mücadele ediyorum resmen ders çalışmak için.
şimdide önümüzde 5 ay var. tarihi bitrdim.
türkçe ve matında bi kısmı bitti
eskidende biraz temelim var..
işten çıkmamı annem istiyor. bende işten çıkar 2010daki gibi düşük puan alırsam ortada kalırım diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
eger çıkmazsam emek verdiğim tüm herşey boşa gidicek. buda beni daha çok üzer gibime geliyor