KPSS'den ka puan bekliyorsunuz tahminler buraya;)

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
96
İzmir
kpss nin açıklanmasına çok az bi zaman kaldı ve hepimiz merak içerisindeyiz,sonuç iyide olsa kötüde olsa merak ediyoruz işte sonucu:Saruboceq:
bu haftasonuna doru en geç açıklanacak kpss bakalım kaçımızın puan tahmini tutacakkaydirigubbakcemile3
öncelikle ben kendi tahminimi yapam benim sınavım büyük bi çoğunluk gibi berbat geçti:1no2: o yüzden tamamen atmasyon yapıorum eee bu işin bi de standart sapması var
75 alsam öpüpte başıma koyarım herhaldesırnaşık şey

bende 70 falan alırım herhalde bölüm okulöncesi öğret

86-87 bekliyorum.
87 gelirse ne ala da 86 bi işime yaramaz mafoldumben

bölümüm ingilizce.. kaç alırım hiçbi tahminim yok ama atanamıycam garanti. 60gk gy 90 eğitim yaptım:çok üzgünüm:

bölüm fen bilgisi. 86.600 gibi bir şeyle kapattı geçen sene. o yüzden yetmiyor 86.mafoldumben

kader arkadaşım benim:teselli: ben de fenciyim.
ben de mart atamasında kıl payı kaçırdım.
puanım 86,117 idi..
ama bu memuluk alımlarında PTT ye memur oldum..
artık hiiiçdüşünmüyorum öğretmenliği..
inşallah iyi bi puan alırsın da atanırsın canım.:Saruboceq:

ne güzel sen yolunu bulmuşsun. hayırlı olsun yeni mesleğin a.s.
ben geçen sene girmediğim için memurluk tercihi yapamadım, sonuçları bekliyorum belki bir şeyler çıkar diye :çok üzgünüm:

bölümüm ingilizce.. kaç alırım hiçbi tahminim yok ama atanamıycam garanti. 60gk gy 90 eğitim yaptım:çok üzgünüm:

cnm bu netlerle yaklaşık bi 75 alırsın bende ingilizceyim ve atanırsın diye tahmin ediyorum bende 80 civarı bi puan tahmin ediyorum inşallllaaaahhhhhhhhhh:sinifsinif:

ya kızlar ne zaman açıklanacak ya çatlıcam ya beklemekten,hayır bişi umduğumdan deil ilk defa bu kahrolası sınava girdim puanımı merak ediom stress yaptım nedense benim bölüm bioloji zaten zor yani benim işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…