merhaba arkadaşlar,
ben 2 yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. Bu bölümden mezun arkadaşlar bilirler. sınavsız işletme yada iktisat bölümüne 3. sınıftan başlayabiliyoruz. tabi açıköğretim olarak.
sorum şu ; ben açıköğretim işletmeye geçiş yapar ve mezun olursam kpss'de atanma şansım nedir? harcadığım emeğe değer mi ? işletme bölümünden alınan memur oranı ne durumda?
Kpss çalışırken ekstradan çalışmam gereken bölümler olurmu ? (maliye gibi ) yada 'şuna da çalışırsan ve uygun puanı alırsan atanma şansın daha yüksek ' diyebileceğiniz kısımlar var mı ?
çok soru sordum ama bu mesele çok kurcalıyo kafamı. geçen yılımı bunları düşünmekle geçirdim. bu sene birşeyler yapayım istiyorum.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ŞİMDİ BENle senşle aynı durumdayım. aynı okulu bitirdim ve açıköğretim işletme 3. sınıftayım..
şöyleki;
önlisans mezunu olarak kpss de aldıgının puanın 4 yıllık kpss de yarısını bile alman zor aldıgın eğitimle beraber (eğerki meslek lisesi çıkışlıysan dahada zor bu durum)
ben 3 sınıftayım ama 4. sınıfta bir kaç yıl dondurmayı düşünüyorum atanana kadar..
atandıktan sonra ama 4 yıl mezunu olunca maaş artıyo yada işyerinde yükselmeni sağlar..
benimde siteğim bu yoksa kpss 4 yıllıkta kendime okdar güvenmiyorum..
evet kayıt dondurmak gerçekten mantıklıbende böyle bişey yapmayı düşünebilirim.
peki başlarken direk 3. sınıftan mı başladın yoksa 1 sene hazırlık mı okudun .
dgs ye girmeme gerek yok değil mi , yani eylülde (yada kayıt tarihi ne zamansa ) direk açıköğretim bürosuna gidip kayıt yaptırabilirim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?