KPSS'de devrim Niteliğinde KPSS'ye Kısa Sürede Nasıl Hazırlanılır?

mizansen_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
89
0
merhaba arkadaşlar

hazırladığım özetlerle ilgili mesajlar geliyor.

hepsine cevap veremiyorum.

kısaca aşağıda paylaşayım

özetleri 3 ay gibi bir sürede hazırladım. Sayfalar dolusu kitaplara çalıştım 4-5 ay öncesine kadar ama tarihi vatandaşlığı coğrafyayı unutuyordum. Yani iyice canım sıkılmıştı unutuyordum Dedim bir özet çıkarmam lazım her şey gözümün önünde olsun sayfalarca kitabı karıştırıp aramaktan sonra unutmaktan sıkıldım.

Neyse 3 aylık bir süre zarfında bu özet oluştu.

Çünkü benim hedefim kpssde 95 ti istediğim yere atanabilmek için.

Buna mecburdum. Ama gel gör ki hiç bir yayının yapmadığını yapmışım.

Tabi internette doğal olarak o kadar yayın varken benim özetlere ön yargılı yaklaşılabiliyor.

Ben de o yüzden dün sitemde özetlerin sayfasından bazı sayfaları yayınladım. Yani artık benim özetlerin ne kadar benzersiz ve özgün olduğunu anlatmama gerek kalmayacak.

İmzamdaki sitemde paylaştım sayfaları.

Tabi alanlardan gelen bazı yorumları da eklemek istiyorum.

Alanların gözünden özetler
----------------------------------------------------
İNCELEME

3 dersin özetini de aldım. 2 iş günü içinde ulaştı elime. Kalite olarak gayet doyurucu ve yeterli buldum içeriği.

ARTILAR

1. Şifrelendirme metodu denen naneyi internette bölük pörçük bulmak can sıkıcıydı. Bu arkadaş sağolsun, hepsini bulup ilgili yere koymuş. Renklendirme tekniğiyle de hafıza çivisi tarzı bir şey yapmış. (Sitenin birinde paralıydı bu hafıza çivileri.) Şifreyi ezberleyince tarih de, coğrafya da, vatandaşlık da kazınıyor hafızaya paşa paşa.

2. Harita konusu (ve de renkli olması) gayet güzel. Coğrafyayı oldukça kolaylaştırıyor.

3. Derslerin hikaye kısımlarının kırpılmış olması kolaylaştırıyor işin özüne yoğunlaşmanızı.

EKSİLERİ

1. Her sayfanın altında ve sayfayı ikiye bölen çizginin ortasında sitenin adresine ve email adresine gerek yok bence. Ön kapak, iç kapak ve arka kapak yeter de artar bile.

SONUÇ

Paranızın hakkını alıyorsunuz. Önünüze binlerce soruluk soru bankalarını yığınca, elinizin altında topu topu 10-15 sayfa tutan notların bulunması hem pratik, hem motivasyon arttırıcı, hem de zaman kazandırıcı. (Zaman konusu zaten en kritiği)

Herkese başarılar arkadaşlar. (Süreli eski bir derginin emekli editörlerinden birinin incelemesi de böyle olur işte.)

Tuna

----------------------
Okan memurlar üyesi :)

Arkdaşlar, öncelikle setleri inceledim, ve inanın ki bu sistemi büyük yayınlar çıkarsa olay yaratırdı...Arkadaşımız taktiri hakediyor ve yayın evlerinde şu kitapta bu çıkmadı diyemezsiniz kızamazsınız neden? çünkü diyecek ki kardeşim bak modülerde yokru ama şu yayınımızada vardı..ve dolayısıyla al onuda al bunuda al :)

İşte arkdaşımızın farkı burada ortaya çıkıyor, kendisi gerçekten biraz da korkuyla aman çok iyi olsun, harika olsun diyerek çok titiz bir çalışmaya imza atmıştır, ve inasılmaz teknikler kullanılmış, renklendirme sistemi olağanüstü, şifreleme isteyen kullanır isteyen kullanmaz okuyucu özgür bırakılmış ancak konu çalışırken şifreler çok akılda kalıyor, direk bakarsanız tabi garip gelir :)

Kısacası ben canı gönülden tavsiye ederim bu kitabı, ben coğrafyada 15 günde 0'dan full yapmış biri olarak size sesleniyorum yıkın şu önyargılarınızı artık, yok bu 1 yıldır çalışıyor arkdaşım o 10 kere tekrar etsin sen 2 kere et sonuçta ne oluyor aynı neti yaptın mı yaptım ee :) ne oldu?

Şu anda bu zaman zarfı tarihten coğrafyadan vatandaşlıkta full çıkarmak için ve 85 puana ulaşmak için yeterli bir zaman, vatandaşlık karmaşık sanarsın ancak detay sorulmaz, 1 yıl çalışsanda 15 gün çalışsanda aynı puanı alabilyorsun, zaten çok çalışan kızıyor bu duruma ne farkımız kaldı diye..

ELbette önceden beri çalışanın başarısı daha garantidir ancak Bu sette size yeterli bilgiyi verecektir inanın, extra bol soru çözün bol soru çözün bol soru çözün.....

TAVSİYEM;

1. ÇARŞAFTAN konununuz çalışınız.
2. kendinizce önemli olduğuna inandıüınız yerlerin üzerinden sarı kalemle geçiniz..
3. Soru çözünüz..sorularda hepsini değil tabi size önemli gelen soruları yapadıklarınız tabi not ediniz..

BUNDAN SONRA DİKKAT Konunuz bitti. ve sadece biten konuları duvara asınız, hepsini birden asarsanız olmaz, çünkü o konuyu çalıştığınız için size çok ama çok tanıdık gelecek...istersen duvara asmazsın sen bilirsin...daha öncede aklına en zor giren yerler fosforlu kalemle çizdin anında gözüne batacak zaten...arkdaşımızda en önemli yerleri renkli yapmış belki fosforluya ihtiyaç kalmaz..:) Bu şekilde sına kadar kimbilir kaçkere tekrar edeceksiniz.... Yapamadığınız sorularda Çarşaftan bakabilirsiniz...

Siz Çalışın Gerisi Allah kerim, Kesinlikle yeterli bir zaman hemen başlayın derim, hadi herkese daha önce binlerce örneği olmasına rağmen bir kerede siz gösterin azmin zaferini..

Arkadaşımızı bu güzel ürün için tekrar teşekkür eder, devamını dilerim....

HERKESİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN,..
-----------------------------------------------------------------

Ezberden hoşlanmayan bir kişi olarak bu notlardaki şifreleme teknikleri sayesinde tarihteki önemliolay ve kişileri ezberlemeden hafızaya aldım. Gerçektende bu notlar ezber bozduracak cinsten. Kpss ye az bir süre kala bu notların elime geçmesi iyi oldu. sizlere de tavsiye ederim. Bu notkları hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim . Benim için artık tarih tarih olmuştur.

------------------------------------------------

dün sipariş verdim bugun elime ulaştı.harika hazırlanmıs benım gıbı sayısalcı ıcın tarıh hıc bu kadar zevklı gelmemişti teşekkür ederim hocam

sanırım 1 günde calısarak cografya bıtırmek boyle olsa gerek.

notlar cok guzel hazırlanmıs teşekkürler hocam

Lütfi

diğer 2 dersle birlikte vatandaslıgıda aldım

sablonlar ve ayrıntılar benım cok hosuma gitti.kesinlikle 3 derside tavsiye ediyorum

lütfi

-----------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar aldım butun kaynakları yapan arkadaşın ellerine saglık hepinize tavsiye ederim ben pmyo hazırlanıyorum işime çok yaradı. ayrıca kpss çalışanların için zaten vazgeçilmez mucevher gibi birşey herkese almasını tavsiye ederim... satan arkadaşta çok dürüst ve güvenilir birisi umarım hepiniz için hayırlı olur.... çok kalite kagıtlarda çok kalite konu analtımları tavsiyedir kaçıranlar çok uzulurrr...

peki bu sürede bu notlarla kaç puan aldın sorabilirmiyim :)) 3 ay az bir zaman kpssye çalışmak için hedefim 95 demişsin 95e ulaştın mı onu merak ettim de.

bence her sitede bunları reklamını yapmaktan sınava hazırlanmaya vakti olmamıştır.

ayrıca derhaneler saf mı o kadar kitap çıkarıyorlar?
o kadar bilgi bu kadar net ve az oluyorsa yaparlardı.

muhakkak tam olmayan şeyler vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…