• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS'de başarısız olunca intihar etti.

Ocean

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
8.283
1.849
723
39
OSMANıYE Düziçi ilçesinde, üniversite mezunu bir kişi, KPSS sınavında başarısız olunca intihar etti.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Düziçi Kurtuluş Mahallesi'nde oturan A.T. (34), geçen hafta sonu girdiği KPSS sınavı kötü geçince bunalıma girdi.

Bir süre önce de annesini kaybeden A.T, evde kimsenin olmadığı bir zamanda balkon demirine kravat bağlayıp kendini astığı öğrenildi.

A.T, geride, "Hepinizden özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum. Anneme sizlerden selam götürüyorum" yazılı not bıraktığı söylendi.

A.T'nin daha önce çeşitli okullarda vekil öğretmenlik yaptığı belirtilirken,olay tüm ilçede üzüntüyle karşılandı. Genç yaşta yaşamına son veren A.T. özellikle kıravatıyla kendini asması eğitim sistemine vermek istediği mesaj olarak algılandı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi

alıntı...

allah rahmet eylesin
benimde bi arkadasımın arkadası kazaanamamış babası cok fazla söylenmiş kizda intihar edicem diyip diyip duruyormuş
sanki tek bi sansları var bu sene kazanamadıysan seneye denersin ölmeye deger mi
ama bence başka sorunlarıda kesin vardır teek sebebi bu degildir.

Yazık cok uzuldum

Hayatı oyle bı sınav maratonuna bagladılar kı bırı olmadı mı hayat kararmıs gıbı gelıyor ınsanlara

devlet kapısında sürüneceğime limon satarım daha iyi. satıyorum da netekim.

insanlar yarış atı gibi bir oı sınav bir o sınav koşturuyorlar bunalım herkeste diz boyu.... herkes parasızlıktan mutsuzluktan b,t,yor gidiyor... Allah hepimize yardım etsin.. Allah rahmet eylesin... Hiçbir olay hayatı sonlandıracak kdr kötü olamaz... Allah hepimize yardım etsin..

ya Allah kahretsin bu sistemi...kahretsin..nereye elimizi atacağımızı bilmiyoruz..kapılar suratımıza kapanıyor..memur olalım diyoruz olmuyor..özelde çalışalım diyoruz,tecrüben varmı diyorlar..bıktım artık yaaa.okurken umutlarım vardı ama şimdi hiç umudum yokkkk.yokkk.yokkkkkk

en güzeli limon satmak. ciddi söylüyorum.

en güzeli limon satmak. ciddi söylüyorum.

limon satmak için sermaye gerekir heralde o nerden bulunacak zemuszemus

sınav hayat değil

intihar kurtuluş değil

intiharla rahmete erilmez

bunalımda olmalı "anneme sizden selam götürüyorum" demiş . üzülmemek elde değil insan sonuçta

Allah sonumuzu hayır etsin , gidişat kötüdelikafadulden

gerçekten zor mesele kızlar hem de çok zor. hem öss yi kazanıyoruz sonra 4 yıl oku tekrar kpss denen saçma sınava gir. sınavda da dalga geçer gibi her sene saçma sorular çıksın ya ben anlamıyorum gerçekten yazık değilmi bizlere ben de dört kere girdim bu kpss ye bakalım bu defa ne olacak allah herkese yardım etsin.. ömrüm gitti valla.

ömrümüzü sınavlara boğuşmakla geçiyor
yoruldum artık yordunuz bizi.
potansiyelimizi zirveye çıkartıyoruz genede bir şey yok.

çok üzüldüm yaaa içim parçalandı

söylenecek o kadar çok şey varki bi yerde düğümleniyorsun

bi yerde okumuştum bi ark. yazmış;

ösym çocukluğumuzdan beri hayatımızda,evlilikler bile bu kadar uzun sürmüyor

bu günlerde taktım bu cümleye,artık bıktım ösymden,sınavlardan...

yazık ya hemde çok yazık taşralarda o kadar çok kadro açığı varki.. malesef ücretli öğretmenlik kadrolu öğretmenlikten daha avantajlı geliyor. nasılsa ücretli öğretmene asgari ücret ödeniyor... ha birde adam taşraya atanıyor. bir yolunu bulup tayinini "ıl'e çıkartıyor. sonra da tabi kadrolar dolu olur. Ama il ve büyük ilçelerde... köy ve kasabaları soran yok.. 4 senedir giriyorum kpss'ye... en güvendiğim kurum ösym geçen sene kpss sınavımı 10 net eksik hesapladı... Artık güvenmiyorum hiç bir şeye, nasılsa giren giriyor bir yerlere yazıık gidene....

yazık ya ne hale getirdiler artık insanları helede şu kpss tam bir psikolojik savaş oldukötükedihüso

Back