kpss ★☆★

olcayayana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
891
1.124
42
Henüz calismaya baslamadim bile asli da bu gun sinirlerim bozuldu. Özel sektörden bıktım artik. Yillardir ilkogretim ozel kurumlari da ogretmenlik yapiyorum Artik yoruldum biraz daha rahat calismak istiyorum her sene is bulma sozlesme yenileme derdi sıktı artik. Acaba imkansiz mi bu saatten sonra kazanmak hic fikrim yok

Branşınız ne alt puan yüksek mi

Bir de şehir seçme zorunluluğunuz eş çocuk vs var mı

Bunlar yoksa neden olmasın çok rahatlıkla yaparsınız

Branşınız ne alt puan yüksek mi

Bir de şehir seçme zorunluluğunuz eş çocuk vs var mı

Bunlar yoksa neden olmasın çok rahatlıkla yaparsınız
Matematik mezunuyum ama hic lise calismadim o yuzden alan vs hic bilmiyorum acikcasi ogretmenlik de sart degil artik ogretmenlik memurluk ne olursa devlet olsun da .evliyim bir tane cocugum var sehir sıkıntısi var belli yerler disi da her yer olur

Matematik var zaten sınavın dörtte biri tamam

Türkçe de yaparsınız biraz hatırlayınca coğrafya vat çalışınca olur tarih de elden gelenin en iyîsi ile bence yüksek alırsınız

Eğitim bilimleri ve alan için yorum yapamam ama

Keske soyledigin gibi matematik de dedigin gibi degil çünkü hic calismadim henuz lise mat bilmiyorum o konuda kendime pek guvenmiyorum

Keske soyledigin gibi matematik de dedigin gibi degil çünkü hic calismadim henuz lise mat bilmiyorum o konuda kendime pek guvenmiyorum

Lise matematiği yok kitabı al müfredata bak

Sayılar üstlü köklü sayı mutlak değer karışım hız yaş havuz vs problemler işlem mod olasılık 3 geometri bir iki yüzdeli mantık sorusu bitti gitti

Türev integral sinüs kosinüs vs yok

Biz yapıyoruz sen mi yapamayacaksın

Islamiyet oncesi Türk tarihini bu gun bitirmek lazim konuyu okuyup iki farkli kaynaktan test cozerim elimde tarihin pusulasi konu anlatimli kitabi pegem ve datanin tarih soru bankalari var ilk etapta onlar biter bir ay sonra da farkli kaynaklardan calisirim diye dusunuyorum tarihe bir ay verdim baska türlü yetismez matematik de baslayacagim
Dogru sanirim onlar alanda var sagol moral verdin oturup calismaya basliyorum senin alan neydi birde nasil calisiyorsun belli bir sistemin var mı nelere dikkat ediyorsun dedem cok mu sormuş olurum

Yok çok sormuş olmazsın

Ben düz memurluk için hazırlanıyorum ama hedef 90 puan aşağısında atama yok

Sözel bir bölüm mezunuyum

Üniyi 2002 de bitirdim evli çocukluyum çalışıyorum

Dershaneye gidiyorum test konu karışık bir şeyler yapmaya çalışıyorum

2014 te biraz bakıp girdim matematikten 20 yaptım en son 1998 de matematik görmüştüm

O nedenle yaparsın diyorum

Iyiymis bir deneme alip bakmam lazim ne durumdayim ne yapip ne yapamayacagim hakkinda bir fikir sahibi olurum

Tarihten ilerlemek dusundugum kadar kolay degilmis ilk unitenin konusu bitti ama sorularini cozemedim gripten okudugumu anlamak icin bazi yerleri iki kez okumak zorunda kaldim bu gun sorularini cozerim matematikten de baginti fonksiyon bakayim birde trigonometri

"andie, post: 45039299, member: 167629"]Kolay gelsin, başarılar [/QUOTE]
Teşekkür ederim ins hepimizin gönlüne gore olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…