- 29 Mart 2015
- 891
- 1.124
- 42
-
- Konu Sahibi olcayayana
Matematik mezunuyum ama hic lise calismadim o yuzden alan vs hic bilmiyorum acikcasi ogretmenlik de sart degil artik ogretmenlik memurluk ne olursa devlet olsun da .evliyim bir tane cocugum var sehir sıkıntısi var belli yerler disi da her yer olurBranşınız ne alt puan yüksek mi
Bir de şehir seçme zorunluluğunuz eş çocuk vs var mı
Bunlar yoksa neden olmasın çok rahatlıkla yaparsınız
Matematik mezunuyum ama hic lise calismadim o yuzden alan vs hic bilmiyorum acikcasi ogretmenlik de sart degil artik ogretmenlik memurluk ne olursa devlet olsun da .evliyim bir tane cocugum var sehir sıkıntısi var belli yerler disi da her yer olur
Keske soyledigin gibi matematik de dedigin gibi degil çünkü hic calismadim henuz lise mat bilmiyorum o konuda kendime pek guvenmiyorumMatematik var zaten sınavın dörtte biri tamam
Türkçe de yaparsınız biraz hatırlayınca coğrafya vat çalışınca olur tarih de elden gelenin en iyîsi ile bence yüksek alırsınız
Eğitim bilimleri ve alan için yorum yapamam ama
Keske soyledigin gibi matematik de dedigin gibi degil çünkü hic calismadim henuz lise mat bilmiyorum o konuda kendime pek guvenmiyorum
Dogru sanirim onlar alanda var sagol moral verdin oturup calismaya basliyorum senin alan neydi birde nasil calisiyorsun belli bir sistemin var mı nelere dikkat ediyorsun dedem cok mu sormuş olurumLise matematiği yok kitabı al müfredata bak
Sayılar üstlü köklü sayı mutlak değer karışım hız yaş havuz vs problemler işlem mod olasılık 3 geometri bir iki yüzdeli mantık sorusu bitti gitti
Türev integral sinüs kosinüs vs yok
Biz yapıyoruz sen mi yapamayacaksın
Iyiymis bir deneme alip bakmam lazim ne durumdayim ne yapip ne yapamayacagim hakkinda bir fikir sahibi olurumYok çok sormuş olmazsın
Ben düz memurluk için hazırlanıyorum ama hedef 90 puan aşağısında atama yok
Sözel bir bölüm mezunuyum
Üniyi 2002 de bitirdim evli çocukluyum çalışıyorum
Dershaneye gidiyorum test konu karışık bir şeyler yapmaya çalışıyorum
2014 te biraz bakıp girdim matematikten 20 yaptım en son 1998 de matematik görmüştüm
O nedenle yaparsın diyorum