Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben atandim, sukurler olsun, hemde ilk tercihime :))
Aydin Meb Vhki.
yerleşememişim hiç üzülmedim beklemiyordum zaten 83 puanla
Çooook sevindim adınıza :) Hayırlı olsun. Ne zaman yapıyorsunuz işbaşı? Kaç puanla atandınız?
:)) Cok tskler.
88.189 puanla atandim.
Haftaya belli olur sanirim isbasi.
tebrik ederim hakkında hayırlısı olsun çok sevindim senin adına:)Ben atandim, sukurler olsun, hemde ilk tercihime :))
Aydin Meb Vhki.
canım tebrikler ben de aydında yaşıyorum inşallah bir dahaki atamaya ben de atanırım belki iş arkadaşı bile oluruz :) ben de ki hayallere bak şimdiden :):)) Cok tskler.
88.189 puanla atandim.
Haftaya belli olur sanirim isbasi.
canım tebrikler ben de aydında yaşıyorum inşallah bir dahaki atamaya ben de atanırım belki iş arkadaşı bile oluruz :) ben de ki hayallere bak şimdiden :)
bildiğim bir yerse olurum ilçesi belli değil dimi? öğrenince yazarsınCnm Aydin konusunda bana yardimci olur musun peki?
88 alan arkadasim kac netin vardi gy ve gk ayri ayri? Birde bolumun nedir? Hayirli olsun bu arada
bildiğim bir yerse olurum ilçesi belli değil dimi? öğrenince yazarsın
Cnm Aydin konusunda bana yardimci olur musun peki?
tebrik ederim canım benim bir arkadaşım da atandı aydın meb e bilgisayar prog. o da..memurlar net ten tanıyorum onu...yoksa sen misin o ..
bana matematik sorularında çok yardımcı olmuştun ..hatırlarsan kpss topiğinde ..sağolasın canım..
hayırlı olsun canım ..çok sevindim