• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!! kpss ye hazırlanan sevdiceğime nasıl destek olabilirim ? kızlar yardım edin :(

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.463
20.515
548
:18: merhaba arkadaslar erkek arkadasım kpss ye hazırlanıyo bi yandan da özel bir şirkette çalışıo.15 günde 1 gün tatili var ama o gün bile yarım gün çalışıyo neredeyse.çalıştıgı kadarda ücret almıyo :50: kısmetse atandığı zaman söz kesmeyi düşünüyoruz inşAllah. dua ediyorum, çalışması yönünde telkin ediyorum.işten gidince yeterince yorgun oluo zaten.cokta ısrar edemiyorum ikimiz için çalış diyorum.kimi arkadaslarımda çalısırken hazırlanmak çok zor çokta umutlanma kazanması yönünde diyolar tabi kazanamassa ne yani evlenmicekmisiniz diyenlerde var.oyle bişe asla düşünmüyorum ama hem kendi düzeni için hem ikimiz için kazanması çok iyi olur.moralim bozuldu sizlerle paylaşmak istedim.

Erkek arkadaşına en güzel şekilde destek oluyosun bence sen canım.. Gelecek planlardan bahsetmek, ikimizin geleceği demekten daha güzel bir telkin yöntemi olamaz bence :)... Allah yolunuzu açık etsin inşallah gönlünüzce, planladığınız gibi olur herşey...

Erkek arkadaşına en güzel şekilde destek oluyosun bence sen canım.. Gelecek planlardan bahsetmek, ikimizin geleceği demekten daha güzel bir telkin yöntemi olamaz bence :)... Allah yolunuzu açık etsin inşallah gönlünüzce, planladığınız gibi olur herşey...

çoook tesekkür ederim Rabbim herkesin muradının hayırlısını versin inşAllah :) bi yandan da üzülüyorum yoruluyor diye inş çalışmalarının karşılığını alır

bende seninle aynı durumdayım sayılır:5: sevgilim de çalışıyor aynı zamanda kpss ye hazırlanıyor o da atanır atanmaz söz nişan düşünüyoruz bunu hep hatırlatıyorum ona geleceğimiz için . işten vakit buldukça çalışıyo ama üstüne düşmediği zamanlarda söylüyorum çalış bak az kaldı diye bu sefer de üstüme geliyorsun diye stres yapıyormuşum onda

bende seninle aynı durumdayım sayılır:5: sevgilim de çalışıyor aynı zamanda kpss ye hazırlanıyor o da atanır atanmaz söz nişan düşünüyoruz bunu hep hatırlatıyorum ona geleceğimiz için . işten vakit buldukça çalışıyo ama üstüne düşmediği zamanlarda söylüyorum çalış bak az kaldı diye bu sefer de üstüme geliyorsun diye stres yapıyormuşum onda

valla canım söylemio o da dio kazanamassam nolcak düşünüyorum falan diyo :50: inş kazanırlar canım hayırlısıyla. ikimiz için dedikçe de dediğin gibi stres oluo farkediyorum bu sefer işten gelir gelmez calısmaya baslıo ders üzülüyorum zahmetsiz bişey olmuo ama malesef

valla canım söylemio o da dio kazanamassam nolcak düşünüyorum falan diyo :50: inş kazanırlar canım hayırlısıyla. ikimiz için dedikçe de dediğin gibi stres oluo farkediyorum bu sefer işten gelir gelmez calısmaya baslıo ders üzülüyorum zahmetsiz bişey olmuo ama malesef

evet canım ya zahmetsiz olmuyo inan ki:5: o da kazanamazsam diye çok düşünüyor bir yandan ben de hazırlanıyorum ona destek oluyorum sen elinden geleni yapıyorsun zateninşallah bu yolun sonunda herşey istediğimiz gibi olur

Son düzenleme:
bu konuda yalnız değilmişim...

şuanda da oturmuş ders çalışıyo kuzum...

benimse önümde çok az bir kişi kalmasına rağmen, haziran atamasından umudumu kesmek üzereyim çünkü kasımda havamızı aldık 3249 lular olarak...

hem onu hem kendimi, ikimizi , geleceğimizi düşünüyorum....

ve çok stresliyim

kendimi de onu da aynı derecede düşünüyorum.

:2:

Allahımmm sen hepimize yardım et Ya Rabbim...

Son düzenleme:
Back