- 25 Ağustos 2023
- 295
- 85
- 33
-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Hayır yaş sınırı yok diye biliyorumMerhabalar 33 yasindaym unv bittikten sonra babamin hastalik sureci sonra evlenmem derken kpss hic girmedim fakat evhanimi hem kendi selametim icin hem de evladim icin calismak istiyorm ozel sektor de deneyim yok yas var pek sansim yok farkindayim
Benim korkm kpss de de mi treni kacirdim 2026 yilinda yapilacak kpss b o zaman 35 yasini doldurmus olacagim genel atamalarda yas siniri var mo atanmaya yas emgel mi bosa kurek cekmesem mi sizler bilirsinz diye konuyu acmak istedm
Ins yokturdur hic degilse denemek istiyorum insAllah olur da tabi ki de artik evhanimiyim demek istemiyorum hizmetli kadrosuna atansam. mutlu olurumHayır yaş sınırı yok diye biliyorum
Böyle bir bilgi buldum internette herşey gönlünüce olsun inşallahIns yokturdur hic degilse denemek istiyorum insAllah olur da tabi ki de artik evhanimiyim demek istemiyorum hizmetli kadrosuna atansam. mutlu olurum
Pek sansim yok sanirim uzuldmBöyle bir bilgi buldum internette herşey gönlünüce olsun inşallah
Bölümün nedir?Pek sansim yok sanirim uzuldm
Bolumum de iyi degil isletmeBölümün nedir?
Anladm cnm ozelde bulma sansim da pwk yok gibi ama hayirlisiEki Görüntüle 3491977
Kendine özel bir kurum bulursan çalış sınava yoksa mecbur özel gibi duruyor.
Ben kpss a ya bu sene istesem.girebiliyorm zaten her yilda oluyo benim sordugum kpss b 2 yilda bir olan genel.atamalarEki Görüntüle 3491977
Kendine özel bir kurum bulursan çalış sınava yoksa mecbur özel gibi duruyor.
Bilemiyorum net.den araştırmak lazım.Ben kpss a ya bu sene istesem.girebiliyorm zaten her yilda oluyo benim sordugum kpss b 2 yilda bir olan genel.atamalar
Buradaki çoğu bilgi kafanı karıştırır net söylüyorum merkezi atamada yani ösym den olan atamalarsa yaş sınırı yok ama adalet Bakanlığının yaptığı zahıt katibi vs ya da kurumların kendi yaptığı atamalarsa genel olarak yaş şartı 35 dir.. memurlar.net 2022/1 2022/2 2023/1 gibi tercih robotlarına bakarsanız hangi kadro kaç puan ile atana yapmış görebilirsiniz bölümünüzden ziyade 4 yıllık herhangi bir mezuniyeti kabul eden atamalarda şansınız olur onlarda da biraz yüksek puan gerekir.Bolumum de iyi degil isletme
Kisitli olan alimlarda daha da kisita girmis mi olacagm onume 2 yil var bu yil temel olusturmaya calsicam 2. Yil ins daha da yognlasirimBuradaki çoğu bilgi kafanı karıştırır net söylüyorum merkezi atamada yani ösym den olan atamalarsa yaş sınırı yok ama adalet Bakanlığının yaptığı zahıt katibi vs ya da kurumların kendi yaptığı atamalarsa genel olarak yaş şartı 35 dir.. memurlar.net 2022/1 2022/2 2023/1 gibi tercih robotlarına bakarsanız hangi kadro kaç puan ile atana yapmış görebilirsiniz bölümünüzden ziyade 4 yıllık herhangi bir mezuniyeti kabul eden atamalarda şansınız olur onlarda da biraz yüksek puan gerekir.