KPSS.. YARDIM LÜTFEN

smnmrn

evli, mutluuuuuu :):)
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5.120
362
KPSS ORTAÖĞRETİM PUANIM 77.51 SIRALAMAM 104.BİN MESLEK LİSESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM.. NERELERE BAŞVURABİLİRİM ATANABİLİR MİYİM BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM..

katipliğe başvurabilirsin. başkada bir şansın yok malesef.
katipler.net sitesinden klavye alıştırması yapabilirsin. 90 aldıktan sonra mülakata alınıyorsun.
genelde torpil oynuyor. tabi torpilsiz girenlerde vardır illaki..
başarılar

Canım önemli olan branş sıralaman ve devletin senin bölümünden kaç kişi alacağı meslek lise çıkışlı olduğun için aslında şansın da var fakat devletin bilişim teknolojisi mezunu alıp almayacağını alacaksa kaç kişi alacağını bilmediğimiz için sen kazanamazsın yada kesin kazanırsın diye bir yorumda bulunamayız fakat 2001 den tercih yapacaksan maalesef zor ama şansını biraz daha arttırmak istiyorsan kendi bölümünden alım olursa oraları tercih et tutabilir bilemeyizki nasip :)

çoooooooooooooooooooook teşekkür ederimm soruma bukadar içtenlikle cevap verdiğin için çok sağoll :) :) herşey gönlünce olsun dilerim her zaman mutlu ol canım Allah razı olsun :) katiplik düşünüyorum şuan için inşallah olur bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…