KPSS ve yıkılan hayaller

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
evet kpss sonuçları açıklandı ve puanları görünce şok geçirdim..90 dan aşağı puan yok..önceleri 85 ile atanma ihtimalimiz vardı ama 90 a çıkmış puan...yakında 99 almak bile yetmeyecek sanırsam..100 puan almak gerekecek...eee haliyle aldığım puanla da atanamadım...aslında mesele sdece bu değil , mesele kpss sistem..ama elden ne geliyor.?..hiç...bu yıl atanamayacağım galiba...sanırım şansımı 2010 a demem lazım ama daha çokkkkkkkkkkkk var...
kazanları tebrik ederim,kazanamayanlar , üzülmeyin diyeceğim ama demekle olmuyorsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ya insallah olur valla kpss belasi bizimde basimizda var benim ablamda sevgilimde giriyor ablam suanda özel sektörde calisiyor ama devlet icin giriyor
ama sevgilimde malesef oda yok ve bizde bekliyorz insallah ise girerse evlenebiliriz hepinizin hakkinda hayirlisi olsun canimm

canım hangi bölüm mezunusun..ben de 2010 da girmeyi düşünüyorum..ilk atamada öyledir sonra düşer puanlar sanırım nereleri yazmıştın ki?

önüme ne geldi ise yazdım işte..aslında giremeyeceğimide biliyordum ama bir umuttu işte..fakat puanlar beni çok şaşırttı.....ben fizik mezunuyum...sen

benim de derdim aynı kpss...En yakın arkadaşım atandı ben kaldım.86 puanla bekliyorum.İş de bulamadım.RABBİM sonumuzu hayretsin

Bende atanamamışım. Ama şaşırmadım, 63 puanla kim nereye atarki beni:nazar:

Al benden de okadarbenneyaptımki
Çalışmazsak olucağı bu işte.. :çok üzgünüm:

Çalışmadım evet. 2 çocuk, ev, iş, derken uyumaya zor fırsat buluyorum nasıl çalışayım.:a015:, Mezun olalı 11 sene oldu birde, bilgiler filan eskidi hep.
Bu puanlara filan nerden bakıcaz arkadaşlar. Hangi kurum kaç puanla almış. Varmı bakabileceğimiz biryer.

Al benden de okadarbenneyaptımki
Çalışmazsak olucağı bu işte.. :çok üzgünüm:

bazı şeyler kısmet ben kesinlikle inanıyorum çalışmaklada iş bitmiyor.
ben çok iyi hazırlandım 2008 kpss ye.dershanede derece alıyordum en sonda zaten 93 almıştım.öss tarihte bile 1 boş gerisi full iken.kpss tarihte de birsürü yanlışım ve boşum çıktı.hiç heyecan bilmeyen ben ilkkez çok heyecanladım ve sınavın ortasında ağladım..2 yıllık emeklerimin hepsi gözümün önünde eriyip gitti.herkes benden çok şey beklerken sınav salonundan dışarı çıkmak yerine ölmeyi tercih ederdim.öyle ki psikolojim yerle bir oldu o 2 saatte.tarihten başlamıştım soruları okudukça sinirlerim bozuldu bozuldukça konsantrem dağıldı..biri heralde şaka yapıyor acaba bu gerçektenmi 2008 kpss sorularımı diye düşünmeden yapamamıştım..kafamı toparlayıpta soruları okumak bir yana yetiştiremeyeceğim korkusuyla 15 matematik sorusuna öylece bakakaldım ve kağıdımı teslim ettim..o kadar boş bomboş bir kağıtla öylece kalakalmıştım hiç unutmam o günü.75 almıştım.
fakat herşeyde bir hayır vardır demişler..ilki olmadı çok iyi çalışmama ragmen.sınav günü psikolojiniz ve sınav anı psikolojisi çok ama çok önemli istediğin kadar çalış.

bende sağlık bakanlığı atamalarında tercih yapmıştım..

atanamadıııııııımmmmmmsenağlama puanım gayet iyiydi ama hep 1er 2şer alıyolardı üfff yaaÇok üzgünüm çoook

bende sağlık bakanlığı atamalarında tercih yapmıştım..

atanamadıııııııımmmmmmsenağlama puanım gayet iyiydi ama hep 1er 2şer alıyolardı üfff yaaÇok üzgünüm çoook

canım hayırlısı olsun yaa..demek ki bir zamanı var...
ben de öğretmenim, en son atanan 86,5 ile atandı benim puanım ise 86,117..
yani küsüratla kaçırdım..hayırlısı böyle demek ki...
elimizden bir şey gelmiyor maalesef...

canım hayırlısı olsun yaa..demek ki bir zamanı var...
ben de öğretmenim, en son atanan 86,5 ile atandı benim puanım ise 86,117..
yani küsüratla kaçırdım..hayırlısı böyle demek ki...
elimizden bir şey gelmiyor maalesef...
bende öyle düşünüyorum artık demekki kısmetimiz başka sefere, başka yere:tomato:

çok şükür güzel bi yerde çalışıyorum. allah hayırlısını versin hepimize:Saruboceq:

hayırlısı ne ise o olsun nisanda tekrar atama olacağı söyleniyor inşallah doğrudur kızlar bu arada bölümlerizi ve puanlarımızı da yazabilirmiyizkaydirigubbakcemile5

X