kpss-tercihler-kafa karışıklığı-soru işaretleri..yardım edecek olan var mı?

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.Ben tercihte bulunacağım ancak zor durumdayım.çok bunaldım.belki benimle aynı sorunu yaşayanlar veya rehberlikçi arkadaşlar var diye açıyorum konuyu;çünkü her kafadan bir ses çıkıyor şaşırdım.
Yapacağım tercihlerde bazı kadrolar için meb onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası isteniyor.Okuduğum yorumlara göre örgün eğitimde alınan bilgisayar dersi yeterli oluyomuş bu kadroya başvurmak için..ben de lisede bilgisayar dersi aldım.ancak lisans mezunu olarak tercih yapıcam.bu yorum doğru mu Eendişe ediyorum.çok emek verdim,çok sıkıntı yaşadım.tercih hatasında bulunup puanım yansın istemiyorum:26:

Sertifikan yoksa tercih yapma okuduğum lisans programda haftalık kaç saat bilgisayar dersi aldın bu önemli. Okuldan haftada şu kadar saat bilgisayar eğitimi aldım diye yazı alman gerekiyor. Sanırım belli bir saat sınırı var öğrenmeden tercih yapma

Devlet personel başkanlığının bu konuda yazısı var.öğrenim hayatının herhangi bir bölümünde almış olduğun bilgisayar dersi bu sertfika yerine geçiyor diyor.
Ben lisede aldım bi de.ama lisans düzeyinde yapıcm.
Kafam çok karıştı:26:

kpss tercıh süreci sıkıntılı bilirim 5 sene önce bende cok sıkılmıstım ama sonrası güzel oldu darısı sana inşallah canım şöyle bi ohh be diyecegın gunlerın olsun bence sertifika istemelerinin sebebi aynı diploma gibi resmi olması olabılr hangı kurumlar sertıfıka ıstıyo pekı

bende lisedeyken bilgisayar dersi almıştım ama sertifika isteyen bölümleri tercih etmedim yinede
sonuçta lisans mezunu olarak yaptın tercihini o yüzden lisans süreciyle alakalı yani üniversidedeyken aldıysan dersi geçerli
transkript alıp sertifika yerine gösterilebiliyo
ben öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…