kpss tarihe nasıl çalışılır?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar tarih dersine nasıl çalışıyorsunuz yaw, çok ayrıntı var..
birde dershanede 2 hoca giriyor tarihe biri islamiyet öncesinden basladı diğeri de tablusgarp savaşından.beyin devrelerimizi yakacaklar:KK51:
bol bol okumak mı lazım ,not mu çıkartmak lazım bilemedim..
sizler nasıl çalışıyorsunuz?
herkese başarılar diliyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun

ramazan yetkin hocanın video dersleri birebir.. konu üzerinde fazla durmadan bol bol soru çözerek pekişeceğini söylüyor hoca.. ayrıca kitap üzerine çözmeden her soru bankasını iki kere dönmek gerekiyormuş.. çalışma yöntemi olarak da hangisi senin için faydalı ise o şekilde çalış.. herkes için değişir.. not alarak ya da okuyarak ya da dinleyerek..

Ben dershaneye bol bol A4 kagidi goturuyorum not tutuyorum eve gelince de onlari deftere geçirirken tekrar etmiş oluyorum. Kitaptan isleidiğimiz konuya hergun bi yarim saat göz gezdiriyorum sonra konuyla ilgili test çözüyorum.

Dershane hocasi benimle paralel goturun konuları diyor ama ben daha ona karar veremedim. Acaba kendim önden çalışıp not mu çıkarsam diye düşünüyorum.

Ben dershaneye bol bol A4 kagidi goturuyorum not tutuyorum eve gelince de onlari deftere geçirirken tekrar etmiş oluyorum. Kitaptan isleidiğimiz konuya hergun bi yarim saat göz gezdiriyorum sonra konuyla ilgili test çözüyorum.

Dershane hocasi benimle paralel goturun konuları diyor ama ben daha ona karar veremedim. Acaba kendim önden çalışıp not mu çıkarsam diye düşünüyorum.
bizim jet gbi anlatıyorlar not tutmam imkansız yaaa:KK43:
dinlediğimlede hiç bişey anlayamadım açıkcası
evde kitaptan okuyorum,bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıo sanki
bol soru çözmek lazım sanırım

Kesinlikle yazarak çalışmanın çok faydası var not çıkartarak konuyu çalışıp test çözüyorum. Konu ile ilgili. Takıldığım yer olunca açıp bakıyorum tuttuğum notlara. Ramazan yetgin dinle güzel anlatıyor.

Yazarak çok zaman kaydediliyor bence. Videolardan dinle kaynak kitabından tekrar et bol soru çöz. Ramazan Yetkin iyi geçen kpss de onla çalıştmm.

Önden git dersanedede tekrar etmis olursun canim

X