arkadaşlar KPSS'ye çalışırken tarih konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Bilgileri aklımda tutmak, savaşları, dönem padişahlarının yaptığı yenilikleri aklımda tutmakta çok zorlanıyorum. Bu konuda bana önerisi olan var mı?
Hızlı gidicem diye oturmadan gitmeyin. Yani 2016 da o hataya düştüm diyebilirm. Çok oturmadan diğer konuya geçtim. Sonra tüm konular bitti sınav yaklaştı, ilk konuları neredeyse unutmuşum.Off benide biktirdi artik cagdas konusuna gecicem yarin ama konular ilerledikce aklinda tutmak daha zor oluyor sanki birde video izleyerek calisiyorm ama test kitablarinda daha cok bilgi var bu neeeee diyorum artik
3 aydir tarih calisiyorum tabi calismadigim gunlerde oldu ama yuzeysel olarak konular bittikten sonra yavas yavas tekrar yapip iki soru bankasi uzerinden tekrar yapacagim ama daha diger derslere hic baslayamadmHızlı gidicem diye oturmadan gitmeyin. Yani 2016 da o hataya düştüm diyebilirm. Çok oturmadan diğer konuya geçtim. Sonra tüm konular bitti sınav yaklaştı, ilk konuları neredeyse unutmuşum.
3 aydir tarih calisiyorum tabi calismadigim gunlerde oldu ama yuzeysel olarak konular bittikten sonra yavas yavas tekrar yapip iki soru bankasi uzerinden tekrar yapacagim ama daha diger derslere hic baslayamadm
Okuyup soru cozmeyi dusunuyorum sadece unuttugum yerleri calisma defterinin ustune karalayarak tekrarlayacagm:) cografyada sanirm bir ayda fln biter matematikten 20 net ustu planliyorum insallahTarihiniz bitmiş sayılır,bi çağdaş kalmış,tekrara geldiğinizde az tekrar bol soru çözün hocaların tek dediği şey de bu.
Daha sınava çok var diğer dersler de yetişir,sıkmayın kendinizi yetiştirirsiniz rahat rahat.
Okuyup soru cozmeyi dusunuyorum sadece unuttugum yerleri calisma defterinin ustune karalayarak tekrarlayacagm:) cografyada sanirm bir ayda fln biter matematikten 20 net ustu planliyorum insallah
Matematik turkce beraber calisacagim zaten unutmusum baya ama calisinca yaparmTek ders tek ders gidecekseniz coğrafya da biter ama bence matematiği de hafife almayın. Ona da bakın mutlaka.
Dershaneye girmiyorum ama temelim var matematikten cogu konuda konu calismaktan ziyade cozumlerine bakarak ilerlemeyi dusunuyorunMatematikte çözemediğiniz sorular için nasıl bir yol izliyorsunuz? Dershaneye gitmiyorsanız tabii.
Ilk iki soru bankasini cozumlu alirsaniz daha kolay ogrenip ilerlersinizDershaneye girmiyorum ama temelim var matematikten cogu konuda konu calismaktan ziyade cozumlerine bakarak ilerlemeyi dusunuyorun
Dersaneye de gidiyorum ama çözümlü soru bankası aldım. Çözümlü kitap daha iyidir dersaneden bile.Matematikte çözemediğiniz sorular için nasıl bir yol izliyorsunuz? Dershaneye gitmiyorsanız tabii.