kpss sonucumu öğrendim ama bi kaç sorum olacak bilgi lütfen!

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
323
bu yıl ilk defa kpss sınavına girdim az önce de sonucumu öğrendim.meslek lisesi hazırgiyim mezunuyum.aldığım puanım yüksek bi puan değil ama ben yinede şansımı denemek istiyorum.bunun için ne yapmam gerekiyor nerelere gitmeliyim? aslını isterseniz benim düşüncem halk eğitim merkezlerindeki öğretmenlik.bu mümkünmüdür?bir adım atmak istiyorum fakat ne yapacağım konusunda bilgim yok bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?

Benim bildiğim halk eğitim merkezlerinde öğretmenlik yapmak için kpss ye gerek yok zaten.

kendine en yakın halk egitim merkezine gidip cv bırakabilirsin yani bireysel başvur bakalım ihtiyaca göre seni yönlendirirler.ama normal memur olmak istiyorsan memurlar.netten ilanları takip et.

ya kızlar kpss sınav sonucumu öğrenemiyorum erişim şifresi istiyorr,,,ben öyle bir şifreden haberdar bile değilimmm,,,yardımcı olurmusunuz

ya kızlar kpss sınav sonucumu öğrenemiyorum erişim şifresi istiyorr,,,ben öyle bir şifreden haberdar bile değilimmm,,,yardımcı olurmusunuz

tatlım ilk başvudugun bılgısayar cıktısı vermişlerdi ya aday bılgılerının oldugu onda varr hala saklıyorsan ordan bak yoksa ösym bürosundan alıcan canımmm

aday şifremi bilmediğim için sonucu öğrenemedim sen nerden öğrendin aday şifreni
ayrıca halk eğitimde kursa gitmen lazım ve ordan verilecek belge ve puanla sınava giriyosun kpss ile alakası yok onun son senelerde değişklik olmamışsa böyle bende bunu araştırmış ve kurslara gitmiştim ama çok zor tamamen torpil

canım onada baktım,yazmıyor benimkinde maaleseff

canım benım daha once tercıh yaptıysam ais.osym.com adresınden yaparken şifre istiyolardı ya o şifre belkı boyle söylersem hatırlarsın
yoksa ösym bürosundan alcasın canımm

peki bunların dışında tercih yapmak için ösym nin klavuzu yayınlamasını mı bekliycem yani sadece netten mi olacak bu işlem ? adrese herhangi bi bilgi postası gelmeyecek sanırım.. birde hazırgiyim bölümü için başka ne tür tercihlerim olabilir?

yanii çalışanlara göre benim puan çok az 9 yıl aradan sonra ilk defa sınava girdim ve hamileyim 61 küsür puan aldım hiç çalışmadım açıkçası bu kdarını bile beklemiyodum :97: ama işte bi umut diyorum siz ne dersiniz? bişe çıkarmı beni aydınlatırmısınız ne yapmam konusunda? peşine düşmelimiyim?

bende senin bölümdenim canım bende kendimi deniym diye girmiştim çalışmadım hiç hatta sınavdan 4 gün önce düşük yaptım girmiycektim annemler zorladı 67 almışım bence şansımız yok gibi ama kısmet herkesin hakkında hayırlısı olur inşlh.

Son düzenleme:
bence halk eğitim merkezlerine felan başvurunuzu yapın onun için kpss puanı gerekmiyor sadece cv ye eklersiniz ek bilgi şeklinde durur ...
diğer tercihler ve alımlarda ocak sonunda klavuz internette yayınlanacak ve internet üzerinden tercih yapılacak...bence şansınız çok düşük değil çünkü bazı bölümlerde düşük puanla bile alım oluyor
önemli olan bölüm taban puanınız ...şansınızı deneyin derim.

çok teşekkür ederim bilgileriniz için.. siyah-düş cüm çok üzüldüm canım sınav öncesi büyük bi talihsizlik canın sağolsun üzme kendini herşeyin hayırlısı. bende şuan 7 aylık hamileyim ve riskli bi hamilelik geçiriyorum 2 saat boyunca o sınavda oturmam bile büyük başarı benim için.. ama dedim ya şansımı denemek için girmiştim bende üstelik bu puanı hiç beklemiyodum.bakalım artık hakkımızda hayırlısı..

hazırgiyim okuyan arkadaslar bende diğer kızlar gibi halk egitim merkezlerine cv bırakmanızı basvurmanızı isterim çünkü benim kayınvalidemde halk egitimde örgü öğretmeniydi bir sekilde basvurmuş ve alnımış 2 sene önce emekli oldu sizde sansınızı deneyin hem acıktanda alımlar oluyor sürekli netten takipte olun allah gönlünüze göre verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…