- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi veronika_nika
Kızlar kpss sonuçları ne zaman açıklanır fikri olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok son sınava pazar günü girdik. Kpss A grubu öğretmenlikaçıklanmadı mı? anlamadım
kafa gitti benim k bakma. inşallah Allah gönlüne göre verir. sevincinide paylaşırsın burada. branş neydi?Yok son sınava pazar günü girdik. Kpss A grubu öğretmenlik
Tesekkürler. Sınıf ögretmenligikafa gitti benim k bakma. inşallah Allah gönlüne göre verir. sevincinide paylaşırsın burada. branş neydi?
keşke geçen sene ki sınav iptal olsaydı da o kız öğretmen olmasaydı aklıma geldi çok sinirlendim şimdigeçen yıl gibi olursa çok zor :) ama bu yıl erken açıklanacağını düşünüyorum. Çünkü gecen sene baya sıkıntı olmuştu.
Hadi yaBayramdan sonraya kalacak diyorlar.
Hangi kızkeşke geçen sene ki sınav iptal olsaydı da o kız öğretmen olmasaydı aklıma geldi çok sinirlendim şimdi
Ciddi misn ayyy insallahYarin aciklaniyor diye haber aldim
Ama gecen hafta aciklanamazdi cünkü alan sinavi daha pazar gunu olduHep birileri gün veriyor; hatta kimileri saat bile veriyor ama açıklanmıyor.
Geçen hafta da öyle oldu. :S
Heyecanliyim bende..cokta tedirginim:/Ciddi misn ayyy insallah
Gecen sene alan sinavindan once aciklanmisti.alan sinavi olanlarinda sonra ortalamasi alinip aciklandiAma gecen hafta aciklanamazdi cünkü alan sinavi daha pazar gunu oldu
Ama gecen hafta aciklanamazdi cünkü alan sinavi daha pazar gunu oldu
Amin insallah yarin mujdeli haberleri alalimHeyecanliyim bende..cokta tedirginim:/
Allahim bir yil daha ders calisma mecburiyetinde birakmasin bizi....insallah bakalim
Genelde 16.00 da aciklaniyor sinav.Hep birileri gün veriyor; hatta kimileri saat bile veriyor ama açıklanmıyor.
Geçen hafta da öyle oldu. :S