• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss sonuçları açıklandı...

simge_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
390
1
46
Ankara
kpss sonuçlarıda açıklandıııı hadi hayırlı olsun herkese....sonuç ne mi????aynen şöyleee....hiçbir kuruma yerleştirilemediniz yazmış ösym amcam......ayıp etmiş insan azcık kibar olur öle şak diyede sölenmez kii küfreder gibi :( hiç motive etmeyi bilmiyo.......

Sormayın yaaa sinir oldumm ..... gerçi çok yüksek bi puanım yoktu ama kendimden düşük puan alanları yerleşmiş görünce sinirlenmiyor değilim....

ortaöğretim olarak
en düşük puan 87
en yüksek puan 97
bu ne ya?

e haliyle yerleşemedim

bende yerleşemediimm:((

ösym amca puan listesini de açıklamış
tercih ederken görmediğim yerleri de gördüm listede
bende mi sorun vardı acaba tercih yaparkennn

ay benide yerleştirmemiş hain ösym amcalar :) 75 le önlisans tabiki yerleşemem adamlar şöförlüge 98 ile girmiş 100tam puanla vhki olan vardı ben nerden gircem :9::8: kaldı bahara :36:

bende yerleşemedım 79 la acaba kım yerlestı cevremde gırenlerden kımse yerlesememıs bır suru kadroda acık kalmıs oyle yazıyordu sıtelerde

benim için de şu an uygun pozisyonları yokmuş sanırım, var bi kaç yer abla ama sana gelmez dediler:68:

uzun lafın kısası yerleşemedim:50::50:

geçmiş olsun canlar.. ben de yerleşmedim, çünkü tercih yapmadım. ortaöğretimden 90 puan almıştım, baktım ankaradaki uygun pozisyonlara hepsi 98-97 yle falan almış, tercih etsem de olmazmış yani........

Arkadaşlar,ben önlisansım ama daha mezun olamadıgım için lise olarak girdim sınava.ortaöğretim olarak tercihler yok mu,pek takip ettiğim de yok açıkcası,gezinirken denk geldi bu sayfa.

Son düzenleme:
Back