Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kpss sonuçlarıda açıklandıııı hadi hayırlı olsun herkese....sonuç ne mi????aynen şöyleee....hiçbir kuruma yerleştirilemediniz yazmış ösym amcam......ayıp etmiş insan azcık kibar olur öle şak diyede sölenmez kii küfreder gibi hiç motive etmeyi bilmiyo.......
ay benide yerleştirmemiş hain ösym amcalar :) 75 le önlisans tabiki yerleşemem adamlar şöförlüge 98 ile girmiş 100tam puanla vhki olan vardı ben nerden gircem kaldı bahara
geçmiş olsun canlar.. ben de yerleşmedim, çünkü tercih yapmadım. ortaöğretimden 90 puan almıştım, baktım ankaradaki uygun pozisyonlara hepsi 98-97 yle falan almış, tercih etsem de olmazmış yani........
Arkadaşlar,ben önlisansım ama daha mezun olamadıgım için lise olarak girdim sınava.ortaöğretim olarak tercihler yok mu,pek takip ettiğim de yok açıkcası,gezinirken denk geldi bu sayfa.