kpss sınavı için nasıl çalışabilirim önerilerinize ihtiyacım var

snowy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
46
7
29
merhaba, 2021 kpssye gireceğim ama senelerdir matematik coğrafya vs görmediğim için biraz sıfırdan gibi olacak. dershaneye gitmek fayda sağlar mı veya doping hafıza vs kurslar nasıldır? ben evde kitap alıp kendim çalışmayı matematikte yapamadığım konularda özel hoca tutmayı düşündüm ama ilk defa gireceğim bu sınava yeterli olur mu bilemedim.
sizlerden istediğim kaynak kitap, soru bankası, deneme vs her türlü kitap ve youtube'dan dinleyeceğim hoca tavsiyeleri.
şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim:)

Merhaba ben dershaneye gitmeyi gereksiz gördüm çünkü youtube da gerçekten çok iyi hocalar var. Kendimce tavsiye verebilirim
Tarih - Mehmet Celal Hoca, hocawebdenin aydın hoca çok iyi
Coğrafya - Engin Eraydın, Mehmet Eğit
Vatandaşlık- Emrah Vahap Özkaraca
Genel yetenekte videolara çok verimli olmadı benim için ama türkçede rüştü hoca iyi
Matematik de dediginiz gibi özel ders daha mantıklı
Inşallah gönlüne göre olur bende çok çalıştım emek verdim ama şimdi bebiş bekliyorum yaklaşık 1 ay kaldı kafamı kaldıramıyorum kısmet vardır bir hayır diyorum artık

Yaa ne güzel hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah, Allah analı babalı büyütsün
Kitap öneriniz var mı peki? Bir de siz hangi bölümden gircektiniz sınava

Benim konuma gelir misin mat konularinda sana destek olabilirim birlikte devam edelim birlikten kuvvet doğar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…