• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ortaöğretm sıavına girecekler yardım....

dmldncr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
32
1
16
İstanbul
Kızlar selam ben , bu sene ilk defa KPSS ' ye gireceğim...
Ortaöğretim düzeyinde ki sınavda benim sorumlu olduğum dersler hangileri oluyor ?
Hangi derslere çalışmalıyım?
Genel kültür ve Genel yetenek sınavlarının ikisinden de sorumlu muyum?
Hiç bilmiyorum çevremde de KPSS ' ye giren kimse yok :(
Beni engin bilgileriniz ile aydınlatır mısınız? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim ...

Genel Yetenek ve Genel Kültür bölümlerinden sorular geliyor.

Genel Yetenek: 30 Türkçe, 30 Matematik
Genel Kültür: 30 Tarih, 18 Coğrafya, 12 Vatandaşlık Bilgisi
Toplamda 120 soru...

Ortaöğretim düzeyinde ki sınavda benim sorumlu olduğum dersler hangileri oluyor ?
Beni engin bilgileriniz ile aydınlatır mısınız? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim ...

canım bendede aynı sorun var ılk defa gırecegım ve bılgım az cok var esım ve kayınlarım gırmıstıde ama ben lıseden mezun olalı 7 sene du pofff aklımdakıler ucupp gıttııı olursagenelkulturden olur:):34: yoksam halım harap kıtapalmadım daha yarın ınsl.....bırbırımıze bılgı versek nede gusel olur yaa

canım bendede aynı sorun var ılk defa gırecegım ve bılgım az cok var esım ve kayınlarım gırmıstıde ama ben lıseden mezun olalı 7 sene du pofff aklımdakıler ucupp gıttııı olursagenelkulturden olur:):34: yoksam halım harap kıtapalmadım daha yarın ınsl.....bırbırımıze bılgı versek nede gusel olur yaa

olur tabıkı :) bak ben buradan calısmaya basladım bıle...
KPSS Sorular

canım bendede aynı sorun var ılk defa gırecegım ve bılgım az cok var esım ve kayınlarım gırmıstıde ama ben lıseden mezun olalı 7 sene du pofff aklımdakıler ucupp gıena gıttııı olursagenelkulturden olur:):34: yoksam halım harap kıtapalmadım daha yarın ınsl.....bırbırımıze bılgı versek nede gusel olur yaa

suziii yine buluştukk datlumm senın azmıne guvenıyormm aynı kılo verırken yaptıgın hırsı burdada görelım
ben bırazcık kendımı denedımde fena değim ama sayısal iğrençç bööö:47::47:

suziii yine buluştukk datlumm senın azmıne guvenıyormm aynı kılo verırken yaptıgın hırsı burdada görelım
ben bırazcık kendımı denedımde fena değim ama sayısal iğrençç bööö:47::47:

canım benım ınsl.. kg lerdekı gıbı oluruz yaaa ck ıstyrmm bakalımmm sıteye bakacagım daha bakmadım ınsl..

Back