• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss / ortaöğretim mezunlarının seçebileceği alanlar

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
ortaöğretm mezunları hangi alanlarda işe girebiliyo
sağlık,ssk,nufüs,adliye ,milli eğitim,kütüphaneler,üniversiteler daha bi sürü alan var hangisine girebiliyoruz
kadrolar bu hafta yayınlanacakmış ama sabredemiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın
ilk girişim sınava
puan 73 ama tercih yapıcam olmaz deniliyo ama şans bu diyorum bi ihtimal
şuan edebiyat 2. sınıfım güzel bi yer tutturabilirsem okulu dodndrmayı düşünüyorum

yaa ben bişi merak edıyorumm tercıhh hakkımızz sadece bi keremi..meselaa tercıh yaptık ılk tercıhler olmadı ..daha sonraa daha bda tercıh yapma hakkımız varmı??

Daha sonra tercih hakkı da var,,aylara göre dağılım yapılıyor,,2. ve 3. tercihler oluyor,,ÖSYM nin sitesine girip 2011 yerleştirme takvimine bak orda yazıyor...

Düz lise çıkışlı arkadaşlar düz memurlukları tercih edebiliyor,,şartların kadroları yazıyor zaten,,ambar memuru,,veri hazırlama ve kontrol memuru,,ssk da memur,,bakanlıklarda,,diğer alanlardan da aranılan özellikler mevcutsa tercih yapabiliyorsunuz arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur,,başarılar.. :71:

Bende düz lise mezunuyum puanım 73.504 ama düz liselerden ilk atamada 529 kişi alacaklarmış hiç umudum yok artık 2. veya 3. atamalar da olursa olur :59:

puan 90 ama tercih yapmayı düşünmüyorum. dil çıkışlıyım düz memurlukları tercih edebiliyorum. yazarsam da belki milli eğitimde bi kadro açarlarsa (önlisansları alıyolar genelde oralara) bi tercih yapabilirim. ama benim işime pek yaramıyor. senelerce çalışıp da öğretmenliğe geçemem falan.
kafam hala karışık malesef.
%70 tercih yapmıycam. kendi üniversitemde bi kadro açılırsa başvururum belki. o da 95 üstü ister olmaz zaten :52:

Back