KPSS ÖNLİSANS

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
Merhabaa :)
ben 2016 önlisans olarak kpss'ye girmek istiyorum lakin bu konuda bi bilgim yok bana yardımcı olur musunuz :)
Matematikte iyi değilimdir bunu geliştirmem gerek kesinlikle :KK43:
Bana önlisans kpss için kaynak önerebilir misiniz çalışmam için. Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum o yüzden kendim evde kasmam gerrek yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim :KK15:

ben 2016 önlisans olarak kpss'ye girmek istiyorum lakin bu konuda bi bilgim yok bana yardımcı olur musunuz :)
Bana önlisans kpss için kaynak önerebilir misiniz çalışmam için. Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum o yüzden kendim evde kasmam gerrek yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim :KK15:
uzman kariyer ve beyaz kalemden çalışmıştım. çok faydasını gördüm. dershane tabi şart değil ama büyük katkı sağlıyor :)) yani bir konuya ne kadar zaman ayırmalısnız falan hepsine rehberlik sağlamış oluyor. denemeler olsun, arkadaşlarla paslaşmak olsun...

internetten mustafa kapuz dinle cok güzel anlatmıs tane tane

Tarih için Razaman Yetgin hocanın kendi sitesine eklediği videoları dinleyebilirsin bir de evveliyat soru bankası kendi kitabıdır canım. Ek olarak tarihin pusulasını alabilirsin ondan çok soru geldi kpssde. Matematik içinde şenol hoca iyidir. coğrafyada harita hafızanı geliştirmen lazım. vatandaşlıkta zaten biliyorsun ezbere dayalı. şematik anlatımlı kitaplar işini görür.

Ankarada matematik özel ders almak isteyenlere yardımcı olabilirim arkadaşlar,

Ankarada özel ders almak isteyenlere yardımcı olabilirim. Kpss lisans önlisans dgs ve ilköğretim öğrencilerine ders veriyorum.

matematik - şenol hoca, ekol hoca
tarih- ramazan yetgin
coğrafya - engin eraydın
video olarak en iyi anlatan bunlar netten dinlersin bunları evde hazırlanan bi çok kiişi var zaten inşallah başarılı olursunuz

X