KPSS öğretmenlikle puanları ile ilgili yardımcı olun lütfen

haru1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
106
63
35
Arkadaşlar, bu sene ilk defa kpss girecek biri olarak öğretmenlik atamalarının hangi puanla yapıldığı anlamıyorum. p121 ile atandığını biliyorum. Ama minumun atamalara baktığımda ÖSYM taban puan ve mülakat puanı diye iki farklı puan var.

İlk soru şu ÖSYM taban puan KPSS aldığımız p121 puanı mı? Asıl önemlisi bu.

İkincisi mülakata ÖSYM taban puanı ile mi çağırlıyorlar. Mülakat puanı da bu puanın üzerine mi ekleniyor, ataman son puana göre mi yapılıyor. Açıkçası çevremde de konuyu bilen kimse yok, lütfen bilgisi olan veya atanan arkadaşlar paylaşsın. Bu sene ilk kez sınava gireceğim. Çok çalışmam gerek, çok umutsuzum.

Evet mülakat puanı bu puanın üzerine ekleniyor.

Artık yeni bir kural geldi +-5 kuralı
Puan milakatla en fazla 5 puan yükselebiliyor en fazla 5 puan dusebiliyor

malasef +- 5 kuralı getirdiler ama sözde kaldı malasef ama bu seferde staj aldıgınız puanada etkileyecekmiş mülakatınızı
kpss ön eleme gibi bişey oldu iyi çalişmalar.

malasef +- 5 kuralı getirdiler ama sözde kaldı malasef ama bu seferde staj aldıgınız puanada etkileyecekmiş mülakatınızı
kpss ön eleme gibi bişey oldu iyi çalişmalar.
Bu staj puanı şu son sınıfta yaptığımız stajın puanı mı bunu yeni getirmişler ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…