Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet0 dan mı başlıyacaksınız
Ben şenol hoca yayınları var onunla TYT e hazırlanıyorum sıfırdan çok güzrl anlatıyor youtube da videoları da var güzel anlatıyor ama kpss hazırlığı varmı tam bilmiyorum bir youtuba yazın isterseniz
Tamam bakayım teşekkür ettim . Matematik çalışınca iyi net yapıyorum ama . Genelde konular hep yüzeysel bilene gore anlatıldığı için. Basit olan sorular da görmediğim için kalıyor. Çalışmadan eski bilgimle 10 ney yapmıştım . Ki sözel alandan geliyorum 7 yıldır görmedim. Biraz üzerine düşüp öyle kpss ye çalışmayı. Tekrar denemeyi düşünüyorum. Bakalım teşekkürler.Ben şenol hoca yayınları var onunla TYT e hazırlanıyorum sıfırdan çok güzrl anlatıyor youtube da videoları da var güzel anlatıyor ama kpss hazırlığı varmı tam bilmiyorum bir youtuba yazın isterseniz
Valla şenol hoca öyle anlatıyor ki ben beynimin sayısal lobu yok sanıyordum sağolsun varlığını ispatladım sayesin de öyle anlatıyorTamam bakayım teşekkür ettim . Matematik çalışınca iyi net yapıyorum ama . Genelde konular hep yüzeysel bilene gore anlatıldığı için. Basit olan sorular da görmediğim için kalıyor. Çalışmadan eski bilgimle 10 ney yapmıştım . Ki sözel alandan geliyorum 7 yıldır görmedim. Biraz üzerine düşüp öyle kpss ye çalışmayı. Tekrar denemeyi düşünüyorum. Bakalım teşekkürler.
Evet senol hoca bence de iyi :) en basit şeyleri bile açıklıyorValla şenol hoca öyle anlatıyor ki ben beynimin sayısal lobu yok sanıyordum sağolsun varlığını ispatladım sayesin de öyle anlatıyor
Aynen sayısal sözel pek fark etmiyor ben hiç matematik yapmadan 69 almıştım kpssden meslek lisesi mezunuyum üstelik sözelimde çok iyi değildi meslek lisesinin gördüğü dersleri az çok bilirsiniz meslek derleri ağırlıklı oluyorKızlar bu kpss matematik olmadan olmaz mı.Ben sözel mezunuyum sosyoloji okuyorum,yani şartımi bu matematik.Bu saatten sonrada calisasim gelmiyor bu derse.Aslunda bir ara başlamıştım çalışmaya cizebiliyorum.Ama şimdi soğudum sanki .Bende sözel derslere ağırlık vereyim diyorum.
Evet biliyorum .Senin işin daha zor.Valla ben en çok dizele asilicam . Matematik ile vakit kaybedemem zaten yaşım olmuş 39 alanım sosyoloji .Dizele asilirim zamanım kalırsa yapabilirsen 3 5 tane mat yaparım .Ne yapalım artık kısmet.Aynen sayısal sözel pek fark etmiyor ben hiç matematik yapmadan 69 almıştım kpssden meslek lisesi mezunuyum üstelik sözelimde çok iyi değildi meslek lisesinin gördüğü dersleri az çok bilirsiniz meslek derleri ağırlıklı oluyor
Sozele yamak istedim dizel olmuş pardonEvet biliyorum .Senin işin daha zor.Valla ben en çok dizele asilicam . Matematik ile vakit kaybedemem zaten yaşım olmuş 39 alanım sosyoloji .Dizele asilirim zamanım kalırsa yapabilirsen 3 5 tane mat yaparım .Ne yapalım artık kısmet.
Bencede sözel yapSozele yamak istedim dizel olmuş pardon