kpss maratonu

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
kpss ye cok ara verdim. motivasyonumu kaybettim ama yeniden başlamak için buradayım. neden çalışmadım diye sayacak olursam sebep çok olur ama bunları bir kenara bırakıp başlammalıyım

pdr son sınıf öğrencisiyim. arkadaşlarım çok faza çalışıyor. pek arkadaş çevresi olan biri değilim beni engelleyecek pek şey de yok açıkcası

hedeflerim
mayıs alesten 85 üzeri almak.
kpss den 80 üzeri almak
bugun bir plan yapıp başlayacağım.

siz neler yapıyorsunuz, hedefleriniz neler paylaşırsanız çok sevinirim

Ben de kpss için çalışmaya başladım fakat sonra sınava girmekten vazgeçtim. Şimdi kararımı değiştirdim ve tekrar çalışmaya başlayacağım. İlk olarak matematik ve geometri ile başlayacağım.

Yapmamız gereken detaylı ve esnek bir çalışma planı hazırlamak.

Ben de kpss için çalışmaya başladım fakat sonra sınava girmekten vazgeçtim. Şimdi kararımı değiştirdim ve tekrar çalışmaya başlayacağım. İlk olarak matematik ve geometri ile başlayacağım.

Yapmamız gereken detaylı ve esnek bir çalışma planı hazırlamak.
evet haklısın. ama program yapamıyorum :KK43:((888

evet haklısın. ama program yapamıyorum :KK43:((888

Benim de 3 yaşında bi kızım var.
Başlarken o biçim planlar yaptım saati saatine yazdım, çizdim. Etrafımda "Anne su, anne oyun, anne çiş" diyen bişi olunca hepsi yalan oldu tabi :)
Sonra bi hafta ne zaman fırsat bulursam o zaman çalıştım. İster istemez bi düzen oturdu. Kızım uyanmadan, oyuna dalmışken ve o uyuduktan sonra aşağı yukarı 4 5 saat ders çalışabildiğimi farkettim. Bir de farkettim ki yatmadan önce çok daha konsantre, daha verimli çalışabiliyorum.

Plan yapmakta zorlanıyorsanız siz de bi hafta deneyin kendinizi, her fırsatta biraz biraz çalışın. Saat kaçta ne kadar çalışacağınızı değil de, hangi derslere, hangi kaynaklardan, hangi sırayla çalışacağınızı planlayabilirsiniz. Hem o zaman "len bugün de planladığım ders çalışma saatimi kaçırdım en iyisi yarına bırakayım" deyip sürekli bahaneler üretmez ve ertelemezsiniz.

X