KPSS madurlarna

delfin

livamoda.blogcu.com
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
643
1
96
Sivas
arkadaşlar biliyorsunuz ağustos atamalarında 15 bin öğretmen alınacağı açıklandı. ve bunun 8 bintanesinin de yanlızca okulöncesi öğretmenliğine ayrıldığı söylendi. abbas güçlü sitesinde bir imza kampanyası düzenlemiş 15 bin öğretmen ataması az diyenler lütfen en azından bu kampanyaya katılalım. birkaç saniyenizi alır.hiç olmassa böyle bleki sesimiz duyulur.:çok üzgünüm:

Canım katılmaya katılıyoruz da artık öyle bir hale geldim ki hiç bir işe yaramayacağını düşünüyorum.

onların bizim sesimizi duyacağı yok kendi zevk ve sefalarına düşmüşler mafoldumben
herkesi üniversiteli yapacaklar bakalım bundan sonra nolacak ortalık üniversiteli piskopatla kaynayacak ben başlarını çekiyorum eğitim fakültesi mezunuyum ve emlakçıda çalışıyorum 450 tl ye hakmı bu yaaa
dayısı olanlar biyerlerde bizimi halimizde ortada işte...... okumasaydım böyle bi strese girmezdim kafam rahat olurdu enazından her önüme çıkana açıklama yapmak zorunda kalmazdım ve en önemlisi öğrenim kredisi borcum olmazdı..... mafoldumben mafoldumben

ben de aynı dertten muzdaribim artık öyle bir hale geldim ki hiç atama olmaytacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…