• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss lise mezunlarına 2012 de verilen hak

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
288
İzmir
merhabalar kızlar.Ben açıköğretim edebiyat öğrencisiyim bu yıl ona ara verip kpssye hazırlanıcam.Ve aşırı hırs geldi yalnız o kadar çok kafam karışıkkı hiç bir bilgim yok..
Benim sorunum şu ben izmirde yaşıyorum gerekirse izmir dışınıda yazıcam ama lise mezunları için sınırlama varmı. Yani örnek veriyorum ptt posta dağıtımcısı olmak için izmir dışına çıkmak mantıksız olur...Bize verilen iş imkanları neler maaşları nasıl ? 2 yıllık üniversite mezunlarından farkımız ne ? Lütfen bilen varsa cevaplasın.1yılımı heba etmekte var işin ucunda...
Konuyu okuyup bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yazın...
Bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.Herkese iyi akşamlar..

merhabalar kızlar.Ben açıköğretim edebiyat öğrencisiyim bu yıl ona ara verip kpssye hazırlanıcam.Ve aşırı hırs geldi yalnız o kadar çok kafam karışıkkı hiç bir bilgim yok..
Benim sorunum şu ben izmirde yaşıyorum gerekirse izmir dışınıda yazıcam ama lise mezunları için sınırlama varmı. Yani örnek veriyorum ptt posta dağıtımcısı olmak için izmir dışına çıkmak mantıksız olur...Bize verilen iş imkanları neler maaşları nasıl ? 2 yıllık üniversite mezunlarından farkımız ne ? Lütfen bilen varsa cevaplasın.1yılımı heba etmekte var işin ucunda...
Konuyu okuyup bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yazın...
Bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.Herkese iyi akşamlar..

edebiyat olarak hangi sınıftasısın?

lise mezunlar 3001 kodu oluyor
3001 koduna , lise mezunlar ve bütün önlisanslar(yüksek okul mezunları) başvurabiliyor. 90 üzeri alman lazımmı atanabilmen lazım..
eger edebiyatta 3.sınıf falansan herhangi bi lisans bölümünden mezun olcak durumda die kpsss başvurunu yapmayı ve lisans mezunu olarak girmen tavsiye ederim

lise mezunu olarak olarak atanmak biraz zor.
düşün lise mezunları , bilgisyar, muhasebe , büro, adalet, maliye , banka vb bunun gibi bütün 2 yıllık bölümler başvurabiliyor.
maaşa gelince , bu kısım 2 . planda olsun senin için..
iyi puan almaay bak.. iyi puan alırsan maaşı yüksek kurumları tech edersin..

Back