• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS LİSANS İÇİN son iki gün....

yagmuryk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
1.875
12
46
Antalya
Cumartesi sınava girecek arkadaşlar ne alemdesiniz...
ben acayip gerginim..gerçekten çok yorulduğumu şimdi daha iyi anlıyorum.. ruhen çökmüşüm sanki..günlerdir sınavla kalkıp sınavla yatıyorum.. cümleyi bile toparlayamıyorum. bu ruh halinden arınmam için ne önerirsiniz kızlar.. sanki hiç bişi yapamayacak gibi hissediyorum.. sanırım en büyük sıkıntım yurttaşlık olacak. son ana bıraktım ve hiç bişey aklımda kalmıyor artık. direkt GK 12 soru eksik.tarih zaten kötü.. :43: keşke bende eylülde girecek olsam ve 2 ayım daha olsaydı..şimdiden sınava dair keşkelerim o kadar çok ki... rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. allah yar ve yardımcımız olsun :5:

Cumartesi sınava girecek arkadaşlar ne alemdesiniz...
ben acayip gerginim..gerçekten çok yorulduğumu şimdi daha iyi anlıyorum.. ruhen çökmüşüm sanki..günlerdir sınavla kalkıp sınavla yatıyorum.. cümleyi bile toparlayamıyorum. bu ruh halinden arınmam için ne önerirsiniz kızlar.. sanki hiç bişi yapamayacak gibi hissediyorum.. sanırım en büyük sıkıntım yurttaşlık olacak. son ana bıraktım ve hiç bişey aklımda kalmıyor artık. direkt GK 12 soru eksik.tarih zaten kötü.. :43: keşke bende eylülde girecek olsam ve 2 ayım daha olsaydı..şimdiden sınava dair keşkelerim o kadar çok ki... rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. allah yar ve yardımcımız olsun :5:

ayyy güzelim yaa yusuf yusufum:((((((((((((( şuan tüm bildiğimi unutmuş gibiyim.....vatandaşlığa bak bence 5 soru yapcak hale gelirsin inan...

Bende aynı şekilde hissediyorum. Sanki hiçbir şey bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yapamayacakmışım gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun... :18:

Son düzenleme:
İnanılmaz rahatım Allah bu rahatlıgımın sonunu hayır etsin:40: Aslında biraz da olsun da bitsine bakıyorum yoruldum çünkü...

Yorgunluk bende de var ama son ana kadar tekrarlarimi birakmam ayrica zerre kadar heyecanim yok sinavi düsününce yaptigim yanlis sorular aklima geliyor buna katlanamiyorum :P Vatandasliktan problemi olan arkadaslar tbmm görevlerine, cumhurbaskani görevlerine ve 2010 degisikliklerine mutlaka göz atsin

kızlar hepinize sınavda Allah kolaylık versin

inşallah hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız

Biraz sınav stresinden uzaklaşmak için kadınlar kulübüne giriyorum KPSS ile ilgli gördüğüm iki gündür bu 3. konu gene gerildim arkadaş. :27:

Valla ben kaç gündür bitik durumdayım.Zar zor tekrar yapmaya çalışıyorum, soru çözemiyorum, sürekli başım ağrıyor.
Artık ne olacaksa olsun diyorum.Daha önceki sınavlarda son gün dahi tekrar yapıyordum ama 4-5 gündür sanki sınava girecek olan ben değilmişim gibi davranıyorum.
Kendime sinir oluyorum, sisteme sinir oluyorum, etrafımdaki herkese sinir oluyorum.Sınav stresi dedikleri bu herhalde.
Anayasayı direkt yok sayma iyi kötü yapabileceğin sorular çıkar.Güncellere biraz bak mutlaka aklında kalan olacaktır.

o hiç birsey bılmiyor gıbı hıssedenler arasında bende varım.ruyamda bır gun kazandıgımı goruyorum bır gun kaybettıgımı...coooooook ilginc bır ruh halındeyım allah yardım etsın hepımıze kızlar

vatandaşlıktan korkuyorum e tabi matematikten de.. tarihi hallettim diyorum öyle sorular cıkıyor ki apışıp kalıyorum..öncüllü sorulardan nefret ediyorum..yeterince soru çözemedim gibi geliyor..hala bilgi eksiğim var gibi geliyor oysa onlarca kez tekrar yaptım..off..bunları düşündükçe stresim iyice artıyor..

kızlar cografyadan kısa bır tekrar yapıcam
hangı konulara agırlık vermemı onerırsınız?

Ekonomik ve beşeriye bak canım,madenler,tarım ürünler,termik santreller vs....Allah kolaylık versin hepimize,çok stresliyim bende Allah utandırmasın.

Back