KPSS Lisans gk-gy için hangi kaynak etkili?

suedanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
67
0
selam arkadaşlara.s.
kpss lisans genel k. genel y. için hangi kaynak daha iyi?lisanstan kpss ye girmedim daha önce.
elimde murat yayınlarının önlsisans gk-gy almıştım ama üstünde önlisans yada kpss diye ayrım yok.bu kaynaktan da çalışsam olur değilmi bilen varsa lütefn yardım bekliyorum.eşime yük olmak istemiyorum bir iki kaynak ve çıkmış soru ve çözümlerini aldıktan sonra nette çalışmayı düşünüyorum .sizce yeterli olurmu?
matematiğim hiç yok bunun için 1 yada 1.5 ay çalışcam matematik ve geometriye.temeli olmayan ve 1-1.5 ay zamanı olan birine matematikten hangi kaynağı önerirsiniz.temel yok ve zaman kısıtlı bir kaynak??delikafadulden

muratın gk ve gy (lisans) kitapları kınularda ayrıntıya inmemiş çok eksik arkadaşlarrrr

ihtiyacı tavsiye ederimm...

kuantum diye bir yayın var.önermiş memurlar net teki biri. onun soru bankasını aldım bende netten. baakalım iyimi.

bi arkadaştan murat yayınlarının lisans için olan herdersten ayrı kitabı varmış kpssye yönelik alıp bi inceleyeyim bakalım.matematik için doğan ulu hoca yazın googleye onu önerdiler haberiniz olsun..

:sm_confused:selam arkadaşlar 4 ay kaldı topu topu ama ben hala kaynak bile almadım ihtiyaç alaayım diyorum kimisi yüzeysel diyor..napcağımı şaşırdım:KK43:( lisans gk-gy için hangisini alsam??şaşırdım kaldımm....fisfisfis

eger internetten ders dinleme imkanın varsa bence konu anlatımlı kaynak eger istersen oda 1 tane al ama onada gerek kalmıcak bence ne kadar soru çözersen ve ne kadar değişik soru görürsen o kadar ii konuyu kavrar ve ögrenirsiniz bunu sadece ben değil kursa gittiğim hocalarda sölüyo matematik için aynı sorunu yaşayan arkadaşıma güvender önerdi hocalar baya ii ögretiyomuş böle sorunları olanlar için
Soru bankası olarak ben uzman kariyeri ve ihtiyacı öneriyorum bende ikiside var güzeller ama ihtiyac biraz basit uzman kariyer biraz daha zorlayıcı bende yedi iklimin kitaplarıda var onlarda güzel ben bunları lisanslar için söledim

canım benim de matematiğim zayıftı epey.yargının modüler setini aldım çalıştım epey yararlı oldu,çok işime yaradı çok güzel anlatıyor, ihtiyaç da iyidir ama

X