Kpss lisans gk+gy hangi kitap iyi tavsiye verin kızlar?Hala karar veremedim hangi kitap???

Laviniada

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
1.218
643
Biliyorum geç kaldım ama beas sınavı spk sınavı çalışmaktan.Hepsini bir kenara bırakıp en iyisi kpss'ye çalışmak.Ve ben hala hangi kitap iyi hangisi ile çalışmam lazım bilemedim.Siz hangi kitaplardan çalışıyorsunuz kızlar?Bir fikir verin Allah aşkına çok kararsız kaldım son giriş hakkım birde.Acil önerilerinizi bekliyorum kızlar?

Arkadaslar merhaba.ben de 2016 kpss icin hazirlaniyorum.eylul basi iki set almistim.2016 icin.sonra uzaktan egitim icin yazildim ihtiyac akademi.su an onunla calisiyorum.fakat ihtiyac kitap gonderdi.benim aldigim setlerin aynisi.hic dokunmadim.bir adet sihirbaz set ihtiyac.1 adet de ihtuyac soru bankasi set.ikisi de 2016.kutulari bile duruyor.bu ikisinin fiyati kestikleri faturaya gore 200 civari.ben de elimden cikarmak istiyorum.ayni setlerim var cunku.ankaradayim.istiyen arkadaslar varda uygun fiyata saticam.omden benle irtibata gecebilirsiniz.

Eklentiler

• 2015-11-26-14-04-56-788608683.jpeg
    2015-11-26-14-04-56-788608683.jpeg
    8,3 KB · Görüntüleme: 169
  • images.jpeg
    images.jpeg
    12,7 KB · Görüntüleme: 186
Yediiklimin kpss matematik-geometri konu anlatımlı kitabı çok iyi. Soru bankası da çok kaliteli her sorusu da çözümlü. Bunun dışında Evveliyatın tarih soru bankasını detaylı buldum bu yönden başarılı. Kolay gelsin.

Biliyorum geç kaldım ama beas sınavı spk sınavı çalışmaktan.Hepsini bir kenara bırakıp en iyisi kpss'ye çalışmak.Ve ben hala hangi kitap iyi hangisi ile çalışmam lazım bilemedim.Siz hangi kitaplardan çalışıyorsunuz kızlar?Bir fikir verin Allah aşkına çok kararsız kaldım son giriş hakkım birde.Acil önerilerinizi bekliyorum kızlar?
bende yediiklimin kitapları beğendim,bende yok ama görümcemde vardı arada bakıyorumda çok güzel anlatmış.zaten size tek kitap yetmeyecek,konu anlatımlı olarak yedııklımı alın mesela sonra çeşit çeşit soru bankasına bakın bence..ne varsaa çözebildiğin kadar çöz..ilk edapta çözümlü soru bankasıda iyi oluyor
başarılar:)

X