How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kpss lisans başvuruları hakkında merak edilenler

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
Kızlar ösym sistemde yenilik mi ne yapmış bazıları mezun olduğu halde mezun olmamış gözüküyo bazısı da mezun ama diploma notu yok görünüyor bilgilerinizi kontrol edin ona göre son günlere bırakmadan işlemlerinizi halledin aleste falan acayip kuyruk oluşmuş bilginize :)) daha ayrıntılı bilgiye sahip olan yazabilirse sevinirim sahsen yarın gidicem

Kızlar ösym sistemde yenilik mi ne yapmış bazıları mezun olduğu halde mezun olmamış gözüküyo bazısı da mezun ama diploma notu yok görünüyor bilgilerinizi kontrol edin ona göre son günlere bırakmadan işlemlerinizi halledin aleste falan acayip kuyruk oluşmuş bilginize :)) daha ayrıntılı bilgiye sahip olan yazabilirse sevinirim sahsen yarın gidicem

Ben geçen sene de mezun olarak sınava girdiğim halde
okuyor görünüyorum ve diploma notum yok
nasıl bir saçmalıktır
stres yaptım iyice bugün yarın bir ösym merkezinden halledicem artık.

Ben geçen sene de mezun olarak sınava girdiğim halde
okuyor görünüyorum ve diploma notum yok
nasıl bir saçmalıktır
stres yaptım iyice bugün yarın bir ösym merkezinden halledicem artık.

cnm stres yapcak bişi yok parayı yatır sonra ilgili liseye veya büro ya git diploma ve transkriptinle 3 tl karşılığında hallediveriyorlar :)) hayırlı olsun

cnm stres yapcak bişi yok parayı yatır sonra ilgili liseye veya büro ya git diploma ve transkriptinle 3 tl karşılığında hallediveriyorlar :)) hayırlı olsun

Teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah :34:
ama bana sırf fazladan para almak için bunu yapıyorlarmış gibi geliyor artık her sınavda ben kendim yapardım başvurumu internetten

Ösym başvuru merkezleri hafta sonu açık mı bilen varmı ?

Back