Kpss kursu ve dikkatsizce imza attığım senet..

Dershaneden ayrılmak istediğini soylediğinde kitap oaralarını ve ders ycretlerini hesaplıyorlar kuzu kuzu yatırırsan çıkma şansın oluyor

peki şuan durumum nedir dersiniz
mesela hiç gitmesem görüşmesem dersane yetkilileriyle ne olur?

Hem konuşmayıp hem de ödeme yapmadığınız için senediniz avukata gider.
Ama konuşursanız halden anlayıp direkt iptal edebilirler, sizde sadece kitap parası alabilirler, ders saat ücretini alabilirler ya da paranızı iade edebilirler. Ama kesinlikle durumu bildirin, konuşun.

geçen hafta salı günü imzaladım
sadece senet gördüm ben sözleşme görmedim
sadece 4 gün gittim

cnm oncelıkle dershaneyle konuş durumu acıkla.ama sorun çıkarırlarsa noterden ıhtarname cek. sen derhaneye gıtmedıgın ıcın bedelsız kalmış oluyo.bu durumda hızmet verılmedıgı ıcın senetlerın geri iadesını talep et.aksı takdırde mıllı egıtım mudurlugune şikayet yluna gıdecegını ve yasal yollara basvuracagını belırt.
sözleşmen yoksa kolay...ama uğraştırır noterle odemezse dava acmak zorunda kalırsın cnm

Dershaneden ayrılmak istediğini soylediğinde kitap oaralarını ve ders ycretlerini hesaplıyorlar kuzu kuzu yatırırsan çıkma şansın oluyor
ben zaten onları karşılayacak kadar ödeme yaptım
1200 lira olan ücretlerinin 250tlsini ödedim
4 gün derse gittim ve kitaplarını aldım işte

Ben zaten konuşmayı düşünüyorum en kötü ihtimali merak ettim
yarın iş çıkışı gidip görüşeceğim inş

durum bu kadar uzayabilir yani off yaa tam bir baş belasıymış
ilk defa başıma geliyor böyle birşey bilseydim hiç gitmezdim
yarın gidip konuşmalıyım

anlamadığım şey ne hakla senedi avukata götürebilirler ki
sonuçta bana hizmet verilmedi derslere gitmedim
heryerde mi bu böyle
niye öğrenciler mağdur ediliyor.

anlamadığım şey ne hakla senedi avukata götürebilirler ki
sonuçta bana hizmet verilmedi derslere gitmedim
heryerde mi bu böyle
niye öğrenciler mağdur ediliyor.

sözleşme varsa göturebılırler fesıh hakkı nednelerını ıspat etmen lazım ve bu durumda bıraz da ugrasman.sözleşme yoksa sadece senet varsa daha kolay.bedelsız senedı ışleme koyamaz

bence duygu somurusu yap tasınıyorum uzaga de...o zman ancak ıptal olur yoksa mecbur odemek zorundasın cnm

ben o işi bugün hallettim. boşandım.

inan bana hiç bir şey değişmiyor.
bugün mü boşandın
ben çok önceden boşandığını düşünüyordum.
Hadi hayırlısı

sadece çabucak boşanmak kurtulmak istiyorum bende
ama dava uzun sürecek gibi

bugün mü boşandın
ben çok önceden boşandığını düşünüyordum.
Hadi hayırlısı

sadece çabucak boşanmak kurtulmak istiyorum bende
ama dava uzun sürecek gibi

canım biz ayrılalı bir yıl olacak. resmi süreç yeni bitti. insan kafasında bitirince geri kalanı faso fiso. ilk zamanlar bende herkes gibi acele ediyordum. ne zaman bitecek diye. ama bak geldi geçti. temyizden feragat etmesini de sağladım. kütüğüm bile değişti :)

ama inan bana gün be gün her şeyin farkına varacaksın. yaptığının yanlış mı doğru mu olduğunu daha iyi anlayacaksın. yalnız tek bir sıkıntı var ki sakın psikolojik boşluğa düşme. kendini güçsüz ve yalnız hissedersen daha zor.

ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin...

hakkında hayırlısı olsun senin ki niye bu kadar uzadı ki
tazminat vr nafaka talep ettin mi?
ben şuan için sadece bitmesinin derdindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…