- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi deniz_1988
-
sağol canım benimmmALLAH cc rast getirsin arkadaşımm
peki şuan durumum nedir dersiniz
mesela hiç gitmesem görüşmesem dersane yetkilileriyle ne olur?
geçen hafta salı günü imzaladım
sadece senet gördüm ben sözleşme görmedim
sadece 4 gün gittim
ben zaten onları karşılayacak kadar ödeme yaptımDershaneden ayrılmak istediğini soylediğinde kitap oaralarını ve ders ycretlerini hesaplıyorlar kuzu kuzu yatırırsan çıkma şansın oluyor
Ben zaten konuşmayı düşünüyorum en kötü ihtimali merak ettimHem konuşmayıp hem de ödeme yapmadığınız için senediniz avukata gider.
Ama konuşursanız halden anlayıp direkt iptal edebilirler, sizde sadece kitap parası alabilirler, ders saat ücretini alabilirler ya da paranızı iade edebilirler. Ama kesinlikle durumu bildirin, konuşun.
durum bu kadar uzayabilir yani off yaa tam bir baş belasıymışcnm oncelıkle dershaneyle konuş durumu acıkla.ama sorun çıkarırlarsa noterden ıhtarname cek. sen derhaneye gıtmedıgın ıcın bedelsız kalmış oluyo.bu durumda hızmet verılmedıgı ıcın senetlerın geri iadesını talep et.aksı takdırde mıllı egıtım mudurlugune şikayet yluna gıdecegını ve yasal yollara basvuracagını belırt.
sözleşmen yoksa kolay...ama uğraştırır noterle odemezse dava acmak zorunda kalırsın cnm
durum bu kadar uzayabilir yani off yaa tam bir baş belasıymış
ilk defa başıma geliyor böyle birşey bilseydim hiç gitmezdim
yarın gidip konuşmalıyım
tamam sibelcim yarın ilk iş gidip konuşmakevet cnm uzayabılır ama eger gercekten vezgectıysen bır an once gıt konuş vakıt kaybetme....
anlamadığım şey ne hakla senedi avukata götürebilirler ki
sonuçta bana hizmet verilmedi derslere gitmedim
heryerde mi bu böyle
niye öğrenciler mağdur ediliyor.
aldım canımdeniz ne yaptın arkadaşım? senetlerini alabildin mi?
aldım canım
1200tl lik senetmiş
50 tl fark ödedim senedi aldım
kitaplar ve 1 haftalık ders ücretini ödemiş oldum
sağol canım beni merak ettiğin için
aynen canım yaa epey tırsmıştımbununla gelmiş geçmiş olsun. şükür ki geri kalanı kurtarabildin.
aynen canım yaa epey tırsmıştım
atlattım şükür
bide hemen boşanabilseydim tadından yenmezdi :)
bugün mü boşandınben o işi bugün hallettim. boşandım.
inan bana hiç bir şey değişmiyor.
bugün mü boşandın
ben çok önceden boşandığını düşünüyordum.
Hadi hayırlısı
sadece çabucak boşanmak kurtulmak istiyorum bende
ama dava uzun sürecek gibi
hakkında hayırlısı olsun senin ki niye bu kadar uzadı kicanım biz ayrılalı bir yıl olacak. resmi süreç yeni bitti. insan kafasında bitirince geri kalanı faso fiso. ilk zamanlar bende herkes gibi acele ediyordum. ne zaman bitecek diye. ama bak geldi geçti. temyizden feragat etmesini de sağladım. kütüğüm bile değişti :)
ama inan bana gün be gün her şeyin farkına varacaksın. yaptığının yanlış mı doğru mu olduğunu daha iyi anlayacaksın. yalnız tek bir sıkıntı var ki sakın psikolojik boşluğa düşme. kendini güçsüz ve yalnız hissedersen daha zor.
ALLAH her şeyin hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?