Kpss kursu ve dikkatsizce imza attığım senet..

deniz_1988

Olmayınca olmuyor işte
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
3.540
577
163
Merhaba hanımlar
Eski konularımı okuyanlar bilir boşanma sürecindeyim
Bu süreçte kendimi yiyip bitireceğime kendim için birşeyler yapmam gerektiğini düşündüm vede kpss için kursa yazılmaya karar verdim.
Sorun şu ki 2016 kpss ye hazırlanıyorum ve bu seneden dersaneye başlamanın anlamsız olduğuna kanaat getirdim.
Ama iş işten geçti gibi sanki
dersane ücreti 1,200tl
ben il taksidi ödedim 250 tl
kitaplarımı aldım ve 4 gün derse de gittim.
Ama artık gitmek istemiyorum
onun yerine iyi bir matematik hocası bulup matematiğimi geliştirmem gerektiğini düşünüyorum..
Gelelim asıl meseleye kayıt yaptırırken senet imzaladım
aslında herkes imazalıyordur,prosedür budur diyerek üzerinde durmadım.
Kızlar kursu bırakırsam o senetle ilgili işlem yaptırırlar mı?
Ne yapmam lazım
Lütfen bilen arkadaşlar yorum yapsın..
teşekkürler..

senetler olduğu için kalan 950 tl yi ödersiniz yoksa snetler hacze gider
Ama kursu bırakacağım yani derslerine girip ek kitaplar almayacağım bu kadarı da fazla değil mi?
Diyelim ki çok geçerli bir sebebim var kursu bırakmam için yinede mi aynı şey olur?

bence kursu 1 sene dondurtmayı dene canım

Ama kursu bırakacağım yani derslerine girip ek kitaplar almayacağım bu kadarı da fazla değil mi?
Diyelim ki çok geçerli bir sebebim var kursu bırakmam için yinede mi aynı şey olur?
malesef cnm çnkü ellernde resmi evrak var senet senden ödeme alamadıkları taktirde bankaya yollarlar banka da haciz işlemi yapar

Kalan ücreti ödemelisiniz. Aksi takdirde icra yoluyla hacze gidersiniz.
Dersanede bu işle kim ilgileniyorsa onu ikna ederseniz icra yoluna gitmeyebilir. Aksi takdirde başınız çok ağrır.

geçen sene bende hazırlanırken başıma geldi böyle bişi. bende boşanıyordum ve o dershaneyi bırakmak zorundaydım. çünkü ailemin olduğu yere çokkk uzaktı. gidip durumu izah ettim. ama sadece buradan taşınıyorum dedim. ve senetlerimi geri verdiler. bu birazda dershane yönetiminin nezdinde. bizim kurucu müdür türkçe hocamızdı ve beni şahsen tanıyordu. dersimize girdiğinden...

nitekim yardımcı oldular.

Arkadaşlar bu kadarıda çok insafsızca yani nedir yaa
derslere bile girmeyeceğim gitmeyeceğim kursa niye ödeme yapıyorum ben akıl işi değil
gereçke olarak boşanma sürecindeyim dersleri kaldıracak durumda değilim diyeceğim ama bu geçerli olmayacak sanırım..

kurs sahibi bayan
ve ben ona durumumu anlattığımda çok üzülmüştü açıkçası yardımcı olacağını düşünüyorum ama bilemiyorum da
iş arkadaşım senden bir miktar daha para alırlar ama tamamını ödemezsin diyor.

bnm de öyle oldu. bana yaptıkları harcamayı hesapladılar. kitap/girilen ders saati ücreti gibi. ona müteakip 125 tl daha verdim ve kalan senetlerimi aldım...

bnm de öyle oldu. bana yaptıkları harcamayı hesapladılar. kitap/girilen ders saati ücreti gibi. ona müteakip 125 tl daha verdim ve kalan senetlerimi aldım...

sen senetlerını öde
ama seneye gıt dıyorum dondurt dıye

CuteMom un teklifi çokta iyi. eğer geri vermezlerse senetleri ödersin. gelecek sene sınava hazırlanırsın. hem daha iyi olur. 2016 kpssye daha çok var...
anladım kızlar çok sağolun
uygun zamanda gidip görüşücem kurs yetkilileriyle
inşallah bir sıkıntı çıkmaz
çok teşekkürler size

denızcım sözleşme imzaladın mı yoksa sadece senetmı ımzaladın?? NE ZAMAN İMZALADIN???sadece 4 gunmu gıttın

Bu tarz durumlar biraz da dershanede muhatap olduğun insanın insiyatifinde ilerliyor canım.
Bir dönem dershanede çalıştığım için biliyorum, baya can sıkıyor bu mevzular. Ters bir şey olursa ilçe milli eğitim müdürlüklerinden yardım alabilirsin. Çünkü ücretlerin geri alınması/kayıt sildirme gibi konularla ilgili özel öğretim mevzuatında maddeler var, oraya uygun yapmak zorundalar.

peki şuan durumum nedir dersiniz
mesela hiç gitmesem görüşmesem dersane yetkilileriyle ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…