A AT KAFASI Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2015 13 1 8 Ekim 2015 Konu Sahibi AT KAFASI #1 Merhaba arkadaşlar,İstanbul'daki hangi kursları tavsiye edersiniz? Dershaneler hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.. :)
Merhaba arkadaşlar,İstanbul'daki hangi kursları tavsiye edersiniz? Dershaneler hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.. :)
Q quantumkizi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 1.778 891 8 Ekim 2015 Konu Sahibi AT KAFASI #2 Murat egitime yazildim ama kitaplarinin konulari garip,eksik. Kitaplarini sevemedim
M macaron7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 390 365 9 Ekim 2015 Konu Sahibi AT KAFASI #3 ihtiyaca yazildim.iki haftalik alistirma dersinden snra esas dersler baslayacak.dersane sans isi.iyi de cikabilir kotu de..
ihtiyaca yazildim.iki haftalik alistirma dersinden snra esas dersler baslayacak.dersane sans isi.iyi de cikabilir kotu de..
A AT KAFASI Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2015 13 1 10 Ekim 2015 Konu Sahibi AT KAFASI #4 quantumkizi .!.: Murat egitime yazildim ama kitaplarinin konulari garip,eksik. Kitaplarini sevemedim Genişletmek için tıkla... hadi yaa ben de bakırköy murat yada beyaz kalem düşünüyorum daha çok ama karar veremedim hala
quantumkizi .!.: Murat egitime yazildim ama kitaplarinin konulari garip,eksik. Kitaplarini sevemedim Genişletmek için tıkla... hadi yaa ben de bakırköy murat yada beyaz kalem düşünüyorum daha çok ama karar veremedim hala
A AT KAFASI Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2015 13 1 10 Ekim 2015 Konu Sahibi AT KAFASI #5 macaron7 .!.: ihtiyaca yazildim.iki haftalik alistirma dersinden snra esas dersler baslayacak.dersane sans isi.iyi de cikabilir kotu de.. Genişletmek için tıkla... umarım kötü çıkmaz da hem paramız hem vaktimiz boşa gitmez :/
macaron7 .!.: ihtiyaca yazildim.iki haftalik alistirma dersinden snra esas dersler baslayacak.dersane sans isi.iyi de cikabilir kotu de.. Genişletmek için tıkla... umarım kötü çıkmaz da hem paramız hem vaktimiz boşa gitmez :/
Q quantumkizi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 1.778 891 10 Ekim 2015 Konu Sahibi AT KAFASI #6 AT KAFASI .!.: hadi yaa ben de bakırköy murat yada beyaz kalem düşünüyorum daha çok ama karar veremedim hala Genişletmek için tıkla... Muratin hocalarindan memnunum yeni basladim daha ama iyi gidiyor simdilik.
AT KAFASI .!.: hadi yaa ben de bakırköy murat yada beyaz kalem düşünüyorum daha çok ama karar veremedim hala Genişletmek için tıkla... Muratin hocalarindan memnunum yeni basladim daha ama iyi gidiyor simdilik.