• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS kurs anketi

bluees

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
99
1
296
41
Denizli
EK I: KPSS DERSANESİ HİZMET KALİTESİ ANKETİ
Sayın müşterimiz aşağıdaki ankette bir KPSS Dersane hizmetinde bulunması gereken temel hizmet özellikleri verilmistir.
Anketin 1 nci Bölümünde yer alan seçenekleri, bu hizmet özelliklerinin her birinin sizin için ne derece önemli olduğunu düşünerek cevaplandırınız. Anketin 2 nci sütununda yer alan seçenekleri X KPSS Dersanesini(murat kpss), 3 ncü sütununda yer alan seçenekleri Y Dersanesinin(karacan kpss) sunmuş olduğu hizmetleri düşünerek cevaplandırınız. Eger Y KPSS dersanesinin hizmetleri hakkında herhangi bir fikriniz yoksa 3 ncü sütunu boş bırakınız.
Anketi cevaplandırmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
sizce ne kadar önemli(aşırı önemli 5)(çok önemli 4)(önemli3)(az önemli2)(önemsiz 1)
eğitim düzeyi €
güleryüzlü hizmet
performans takip
Doküman
sınıf düzeni
kolay ulaşılma
Temizlik
sosyal etkinlik
murat kpss kursları için aynı değerlemeleri tekrar yapınız
karacan kpss için aynı değerlemeleri tekrar yapınız

ben İZMİR MAKSİMUM AKADEMİ KPSS kursunu önerebilirim. ben de oraya gidiyorummm:) KPSS ye hazırlanmak gerçekten zorlu bir süreç. eğer emeğiniz ve paranız boşa gitsin istemiyorsanız çok iyi bir kurs. internet sitesini de inceleyin süperrr
MAKSİMUM FAKÜLTE

Ben bu konuda tarafım.. Yorum yapmak istemiyorum..Ebimkpss Kursu ile ilgili olumlu veya olumsuz görüşü olan arkadaşlardan gödükleri veya duyduklarını paylaşmalarını rica ediyorum.

Back