Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar elimde lisans kpss için bir sürü kitap var. Kitaba ihtiyacı olan varsa ücret almadan gönderebilirim. Kargo ücretini kitapları isteyen arkadaş öder.
Merhaba arkadaşlar elimde lisans kpss için bir sürü kitap var. Kitaba ihtiyacı olan varsa ücret almadan gönderebilirim. Kargo ücretini kitapları isteyen arkadaş öder.
Evet var ayrıca bir arkadaş benimle iletişime geçti ona göndericem ama elimde 20 den fazla kaynak var eğer o arkadaş hepsini istemezse sizinle haberleşiriz sizede gönderirim. mesajıma cvp gelmediği için size net birsey söyleyemıyorum. Birde bölümünüz ve bulunduğunuz şehride belirtirseniz iyi olur
Evet var ayrıca bir arkadaş benimle iletişime geçti ona göndericem ama elimde 20 den fazla kaynak var eğer o arkadaş hepsini istemezse sizinle haberleşiriz sizede gönderirim. mesajıma cvp gelmediği için size net birsey söyleyemıyorum. Birde bölümünüz ve bulunduğunuz şehride belirtirseniz iyi olur
Ayni bicimde bende de kitaplar var. Ablam kursa yazildiktan sonra ise basladi ve kpss a grubu ve genel ky hepsinden var isteyen arkadasa bende yardimci olabilirm. Kesinlikle ucret talep etmiyoruz ihtiyaci olan birilerine gitmesini istiyoruz. 2014 ktaplari hepsi :) sevgiler
arkadaşlar elimde 2013 ve 2014 çoğu hıc kullanılmamış pırıl pırıl, 1-2 tanesının de sadece bır kaç testı cozulmus gerısı yine hiç ellenmemiş soru bankalarım var. İhtiyaç yayınlarının. Konu anlatımları da mevcut . Gk. Gy. ve eğitim bilimleri. hatta denemeler dahi var çözülmemiş. İhtiyacı olana yollayabilirim. Kargosunu ödemeniz yeterlidir.