Kpss kitaplarımı isteyene ücretsiz gönderebilirim

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
Merhaba kızlar elimde 2012 ve 2013 kpss hem gkgy hem de eğitim bilimleri bir çok farklı yayının soru bankaları, denemeleri, çıkmış soruları, cep kitapları, ders notları ve konu anlatımı kitapları var.

Göndereceğim testler çözmediğim, temiz kaynaklar olacaktır şüpheniz olmasın. İsteyenlere karşı ödemeli kargo ile gönderirim, hatta birkaç lirayla ptt kargo ile de bunu halledebiliriz.

İsteyenler buraya yazsın açıkçası kitapları birkaç arkadaşım paylaşırsa daha çok mutlu olurum.
Hepinize iyi çalışmalar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 2014 yılı için hazırlanacağım bende , kitaplarınızdan alabilirim mümkünse özellikle testlerden:)

merhaba cnm öncelikle böyle bir proje için seni tebrik ederim. benim de kardeşim girecek genel kültür konu anlatımına ihtiyacı var senin elinde hangi kaynaklar var. matematiği de çok kötü kolay anlayabileceği bir kaynağın var mı ya da önerebileceğin

Teşekkür ederim canım Elimde yargı, ihtiyaç konu anlatımı var. Adres bilgilerinizi özelden gönderin bana

merhaba böyle bir şey düşündüğün için Allah razı olsun senden. mümkünse bende faydalanmak isterim. bu arada kaynakları dağıttığına göre umarım atanmışsındır.

merhaba böyle bir şey düşündüğün için Allah razı olsun senden. mümkünse bende faydalanmak isterim. bu arada kaynakları dağıttığına göre umarım atanmışsındır.

Tabii canım sen ihtiyacın olanları yaz adresini de özelden gönder bana, çok teşekkür ederim

selam jeancim uzun zaman oldu görüşmeli...atandın ki o uğraş verdiğin kaynakları dağıtıyorsun tebrik ederim,
bana da nasip oldu nihayet haziran atamasında atanmak görüşmek üzere ...

selam jeancim uzun zaman oldu görüşmeli...atandın ki o uğraş verdiğin kaynakları dağıtıyorsun tebrik ederim,
bana da nasip oldu nihayet haziran atamasında atanmak görüşmek üzere ...

ayy canımmm çok sevindim senin adına hayırlı olsun

Merhaba kızlar kitaplarınızı ptt kargoya teslim ettim.
Yarın sabah yola çıkar, elinize ulaşınca bana haber vermeyi unutmayın

Kitaplar geldi canım yaa çok sağol senin hakkında da hayırlısı olsun çok öptüm seni canım

Selam kızlar elimde sadece eğitim soru bankası,eğitim denemeleri,vatandaşlık soru bankası, gkgy ve eb çıkmış sorular ve internet çıktısı çeşitli notlar kaldı isteyenlere gönderirim

Ben istiyorum özelden adres yazacağım :))) çok teşekkürler bu paylaşımın için

jean merhaba ,eğer elinde hala kaldı ise benimde gkgy ten konu anlatımlı kitaplara ihtiyacım var burdan nasıl oluyor yanlız adres vermem yasak özelden de msj atamıyorum 50yi geçmesi lazımmış
şimdiden çok saol Allah güzel kalbine göre versin

Merhaba kitaplarımı 4 arkadaşımla paylaştım. Maalesef elimde sadece eğitim denemeleri, eğitim soru bankası kaldı.
Gkgy dair hiç bir şey kalmadı

Merhaba kitaplarımı 4 arkadaşımla paylaştım. Maalesef elimde sadece eğitim denemeleri, eğitim soru bankası kaldı.
Gkgy dair hiç bir şey kalmadı

eğitim bilimleri soru bankası ihtiyacım var.ihtiyaç yayınları dışında olanları gönderebilirmisinz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…