• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss kitapları arıyorum

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
KPSS-A ve gk-gy kitaplarını hayrına ya da cüzi bir ücret karşılığı vermek isteyenler buraya yazabilir mi ya da özel mesajdan iletişime geçebilir mi?Ankara'da oturuyorum.Yurtta kalıyorum.Bir de kursa gidiyorum yurtta yeme-içme de dahil değil. işin açıkçası kitaba verecek fazla param kalmıyor.Yardım ederseniz çok sevinirim.Özellikle kpss-a kitaplarına ivedi şekilde ihtiyacım var.

zafer çarşısından uzman kariyer gk ve gy kitabını 20 tl aldım. tamamı çözümlü soru bankası data yayını almıştım oda 12 tl idi. çok çaresiz kalmadıkça bence kullanılmış kitaptan çalışma derim :/ işte ayrılmasaydım . kitap konusunda yardımcı olmak isterdim sana

zafer çarşısından uzman kariyer gk ve gy kitabını 20 tl aldım. tamamı çözümlü soru bankası data yayını almıştım oda 12 tl idi. çok çaresiz kalmadıkça bence kullanılmış kitaptan çalışma derim :/ işte ayrılmasaydım . kitap konusunda yardımcı olmak isterdim sana
hangi kitabını 20 tlye aldın?Ben kpss-a dan hazırlanıyorum ve çok fazla kitap almam gerekiyor.Erdal ünsal makro mikro zeynel dinler mikro iktisada giriş zeynel dinler kpss çözümlü sorular ve daha bi sürü kitap fotokopi yaptırmayı düşünüyorum.Hani belki çevrenizde vardır atanan ya da forumda ondan konu açtım.

Back