- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Setlerde yayınların güncellenmediğini, tek tek almanın daha iyi olduğu yönünde yorumlar okudum ama.set olarak pegem iyidir. tarih için benim hocam ve tarihin pusulası. başarılar
Bu yorum iyi oldu,teşekkür ederim. Murat yayınlarına da yakındım. Demek öyle.Pegem çok iyidir soruları çok kaliteli açıklamalar çok güzel. Üniversite sınavına hazırlananlar bile pegem den yararlanıyorlar. Murat yay. Asla alma. Kendi hocaları bile kitapların çok kötü olduğunu kabul ediyordu
Ben dershaneye gittiğim için konu anlatımlı kitap kullanmadım ama onların da iyi olduğunu duymuştum. Murat kullanırsan bildiğini unutursun ya da yanlış bilgiler edinirsin o kadar kötü sakın yakın durma Murat aBu yorum iyi oldu,teşekkür ederim. Murat yayınlarına da yakındım. Demek öyle.
Pegemin KPSS de çok iyi bir yayın olduğunu duymuştum zaten. Konu anlatımı olarak ta mı pegemi tercih edeyim sizce?
Teşekkür ederim yaa, gidip Murat alabilirdim bile ben :) ilk etapta soru bankası kesinlikle pegem alacağım. Sağ olun. Fakat işte en doğru en güvenilir dediğiniz konu anlatımlı hangisi olabilir acaba, ben de onun İçin açtım konuyu zaten :)Ben dershaneye gittiğim için konu anlatımlı kitap kullanmadım ama onların da iyi olduğunu duymuştum. Murat kullanırsan bildiğini unutursun ya da yanlış bilgiler edinirsin o kadar kötü sakın yakın durma Murat apegem in çözümlü soru bankalarından çok şey öğrendim soruların açıklaması çok iyiydi. Arada kalınacak şıkları da açıklıyor neden cevap olmadığını. Konu anlatımlı tek yayın al iyi araştır en doğrusu güvenilir olanı olsun. Farklı kaynaklardan konu anlatımına çalışırsan üslup farklarından aklın karışabilir. Soru çözümüne ağırlık ver. Soru çözerken daha iyi öğreniliyor konular pekişiyor
Rica ederimTeşekkür ederim yaa, gidip Murat alabilirdim bile ben :) ilk etapta soru bankası kesinlikle pegem alacağım. Sağ olun. Fakat işte en doğru en güvenilir dediğiniz konu anlatımlı hangisi olabilir acaba, ben de onun İçin açtım konuyu zaten :)
Tarihte Ramazan yetgin, coğrafyada ise Engin Eraydın ı düşünüyordum..Merhaba tarih de Mehmet Celal Özyıldız'ı tek geçerim ve onun hazırladığı aşina tarih soru bankası tabikii. Coğrafya da Bayram Meral. Ben yayın olarak yediiklimden memnun kaldım. Başarılar dilerim.
Ben kpss ye girmeyeli yıllar oldu. En son girdiğimde 88 almıştım. Lisans mezunuyum. Tercih yapmamıştım.
Sadece uzaktan takip ediyordum sizi kendiniz için bişeyler yapmanız ve hayatınızın direksiyonunu elinize almanız çok hoşuma gitti. Başarılar diliyorum.
İlk ve son girdiğim yıl piyasadaki neredeyse tün yayınları incelenmiştim. İhtiyaç pegem yargı yediklim (bunlar hala var mı bilmiyorum) bunların tüm deneme ve test kitaplarını çözmüştüm. Eksik hissettiğim konular için ekstra kitap almıştım.
Türkçe de şöyle bir sıkıntım var maalesef en son girdiğim sınavda 10 doğrum 15 yanlışım vardıTarihte ramazan yetgin.
Cografyada engin eraydin.
Mat iyiymis baya. Tarih ve cografyada dedigim hocalari dinle bi kafana uyarsa onlarin kendi soru bankalari var pekistirirsin iyice
Ben oyle yaparak atandim.
Vatandaslikta pek iyi degildim kafamin aldigi bir hocada bulamadim zaten.
Turkceyi bol bol paragraf cozerek aşacaksin baska yontemi yok. Dil bilgisinde iyi degildim hic hala oyleyim ne yazik ki
Murat’ı ben de düşünmüyor değildim. Ama yukarıda arkadaşlardan bazıları olumsuz yorumlar yaptı,battık almam. Siz de memnun kaldı iseniz daha önce,konu anlatım tarzı boşunuza gitti ise endişe etmeyin. İnşallah siz de istediğiniz puanı alıp,hedefinize ulaşırsınız.Ben 2016 da murat ile hazırlandım. 80 almıştım çok daha iyi beklerken. Ama murat yayınını çok sevmiştim uyarılarını çok beğenmiştim gittim yine murat aldım pişman değilim ama burdaki yorumlar gözümü korkuttu. Lise mevzunuyum ne yazık ki benimde hedefim +90 ve katiplik . Hayırlısı inş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?