- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi garipbirhayat
Semra dilekçiye bak derim you tube ye birde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa daha kitap alamadım. Pegem alacağım fakat konu anlatımı alsam mı, yoksa videolar yeterli gelir konu anlatımına ihtiyaç kalmaz mı bilmiyorum. Tarih 0 benim. Onun için alacağım kesin de. Ramazan yetginin 100 tane videosu var, tarihten de anlamıyorum ki nitelik olarak iyi mi diye..Pegem. beyaz kalem. benim hocam. aşina bunlar guzel ogretici yayınlar. Türkçe için rüştü hoca dinlemelisin kesin. Vakit problemini süper hallediyor. Bende çalışmaya başlayacağım cok araştırdım o yüzden yazıyorum
Konu anlatımına gerek yok dinle yaz en iyi yontem. Bu semra DİLEKÇİ dediğim bayan guzel calışma planı yapıyor hangi ders hangi hocadan dinlenir falan. Soru bankası al tarihten 3 tane al. Diger dersler 2 tane yeterliYaa daha kitap alamadım. Pegem alacağım fakat konu anlatımı alsam mı, yoksa videolar yeterli gelir konu anlatımına ihtiyaç kalmaz mı bilmiyorum. Tarih 0 benim. Onun için alacağım kesin de. Ramazan yetginin 100 tane videosu var, tarihten de anlamıyorum ki nitelik olarak iyi mi diye..
Hani anlamadığımız bir şeyin iyi olup olmadığını bilemeyiz ya. Ne yapsam şaşırdım ben
Screenshot aldım, araştıracağım o bayanı. Tarih konu anlatım kitapları o kadar kalım ki .800-900 syf. Başlamadan korkutuyor beni o kitap. Ezber yeteneğim de iyi değildir.. az uz değil 27 soru çıkıyor. Bi 20-25 yapsam süper olur ama.Konu anlatımına gerek yok dinle yaz en iyi yontem. Bu semra DİLEKÇİ dediğim bayan guzel calışma planı yapıyor hangi ders hangi hocadan dinlenir falan. Soru bankası al tarihten 3 tane al. Diger dersler 2 tane yeterli
Ezberle değil soru çözmeyle pekişiyor tarih. Ezberlenecek şeyler de var tabi onları da şifreleme ile halledersin. Ramazan yetgin in video defter notu 220 sayfa. Gözünü korkutma hallolur ben 55. Videosundayım mesela. Güzel anlatıyo. Tarihi sevdim resmenScreenshot aldım, araştıracağım o bayanı. Tarih konu anlatım kitapları o kadar kalım ki .800-900 syf. Başlamadan korkutuyor beni o kitap. Ezber yeteneğim de iyi değildir.. az uz değil 27 soru çıkıyor. Bi 20-25 yapsam süper olur ama.
Bakalım.
Yabana atılacak, amaan diğer derslerle eksiğini kapatırım denilecek bir ders değil yani
Kpss de türkçeyi kısa sürede bitiren matematikten her soruya bakıp güzel netler çıkaran iyi puan alıyo. Standart sapma yok gy gk de. Her soru aynuı. Ancak tarih artık yoruma döndü ve yapabiliyorız biraz biraz genel kültür değil de gy daha onemli o onemsemediğimiz Türkçe artık cok zor. Anlamakta güçlük çekiyoruz zaten. Bunu aşmalıyoz once.Yaa daha kitap alamadım. Pegem alacağım fakat konu anlatımı alsam mı, yoksa videolar yeterli gelir konu anlatımına ihtiyaç kalmaz mı bilmiyorum. Tarih 0 benim. Onun için alacağım kesin de. Ramazan yetginin 100 tane videosu var, tarihten de anlamıyorum ki nitelik olarak iyi mi diye..
Hani anlamadığımız bir şeyin iyi olup olmadığını bilemeyiz ya. Ne yapsam şaşırdım ben
Ezberle değil soru çözmeyle pekişiyor tarih. Ezberlenecek şeyler de var tabi onları da şifreleme ile halledersin. Ramazan yetgin in video defter notu 220 sayfa. Gözünü korkutma hallolur ben 55. Videosundayım mesela. Güzel anlatıyo. Tarihi sevdim resmen
Günde 2 video izlesem 2 ayda biter diye düşünüyorum. Ders notunu alsam mı ki ramazan yetginin önerir misiniz ? Ben evveliyat, ya da pusula felan mı alsam diyordum. Anlatımını biraz dinledim çok detaya iniyor gibi geldi ya. O kadar detay kafa karıştırmaz mı ?Ezberle değil soru çözmeyle pekişiyor tarih. Ezberlenecek şeyler de var tabi onları da şifreleme ile halledersin. Ramazan yetgin in video defter notu 220 sayfa. Gözünü korkutma hallolur ben 55. Videosundayım mesela. Güzel anlatıyo. Tarihi sevdim resmen
Ayneen Türkçeyi olabildiğince kısa sürede bitirmek ya önemli olan.. yarım saatte işin içinden çıkabilsem süper olur. Dediğiniz gibi en belirleyici Türkçe oldu artık.. okuması ayrı,anlaması ayrı dert. Onda da bol bol paragraf çözerek aşacağız sanırım başka yolu yok..Kpss de türkçeyi kısa sürede bitiren matematikten her soruya bakıp güzel netler çıkaran iyi puan alıyo. Standart sapma yok gy gk de. Her soru aynuı. Ancak tarih artık yoruma döndü ve yapabiliyorız biraz biraz genel kültür değil de gy daha onemli o onemsemediğimiz Türkçe artık cok zor. Anlamakta güçlük çekiyoruz zaten. Bunu aşmalıyoz once.
memurmusunuz ?Ben 4 yıl önce ihtiyaç yayınlarından çalışmıştım. Hangisi iyi bilemem dinleyerek daha iyi öğrendiğim için dershaneye de gitmiştim. Sözel dersler çok çabuk unutuluyor not çıkararak sürekli tekrar yaparak çalışmanızı tavsiye ederim
İnşallah :)Tarihde Ramazan Yetgin'in videoları, yayın olarak da beyaz kalem ben çok memnun kalmıştım, he atanamadım o ayrı 2020 önlisans inşallah ikimize de nasip olur
Özelden gelen mesaj yok. Ayrıca özele gerek te yok, buradan yazabilirsiniz.@1var1yok özelden mesaj atmıştım.
Tamam yazmam bi daha terslemenize gerek yoktuÖzelden gelen mesaj yok. Ayrıca özele gerek te yok, buradan yazabilirsiniz.
YArgı yayınlarında hatanın bol olduğunu duydum soru bankaları için..Yargı yayınları konu anlatimli seti tavsiye eden var mi? Sadece soru bankası mi yada
Cok tesekkurler insaallah hayirlisiyla hepimiz basarili oluruzYArgı yayınlarında hatanın bol olduğunu duydum soru bankaları için..
Ben almam o yüzden. Ha son aylarda soru çözümü kasarken soru bankasını ve denemelerini alabilirim.
Onun dışında ben pegemin şu kitabını ve konu anlatımını aldım bugün.
Bir yerden başlayacağız bakalım, yakında..KPSS Kitapları, 2021,Yks,Tyt,Ayt,Dgs,Lgs,Üçdörtbeş,Benim Hocam,Tonguç
Pegem 2020 KPSS Lise ve Önlisans Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü Soru Bankası Seti Pegem Yayınları 9786052418277www.isemkitap.com
Önemsiz. İnşallahCok tesekkurler insaallah hayirlisiyla hepimiz basarili oluruz
YArgı yayınlarında hatanın bol olduğunu duydum soru bankaları için..
Ben almam o yüzden. Ha son aylarda soru çözümü kasarken soru bankasını ve denemelerini alabilirim.
Onun dışında ben pegemin şu kitabını ve konu anlatımını aldım bugün.
Bir yerden başlayacağız bakalım, yakında..KPSS Kitapları, 2021,Yks,Tyt,Ayt,Dgs,Lgs,Üçdörtbeş,Benim Hocam,Tonguç
Pegem 2020 KPSS Lise ve Önlisans Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü Soru Bankası Seti Pegem Yayınları 9786052418277www.isemkitap.com