Kpss kitap kaynakları konusunda sorum var

lily86

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
15.265
14.074
merhaba herkese
bu yıl acıkogretimde son sınıfta 1 dersten kaldım ve bir yıl uzadı maalesef... ben bu sene kayıt yaptırmayıp 2012 kpssye önlisans duzeyinden girmeyi düşünüyorum...evde kendim çalışacagım...
internetten arastırdım acaba hangi kaynak iyi olur diye memurlar.netteki yazılanları okudum not aldım ve en son ihtiyac yayınlarının konu anlatımı setini ve bir de ek olarak data yayınlarının tarih cep kitabını almaya karar verdim(tarih bilgim az oldugu için 2. kaynak olsun istedim)
ben 3 ay once küçük bir ilçeye taşındım yani su an oturdugum yere ve bugun kırtasiyeye gittim kpss için kitap almaya ama ihtiyac yayınları yokmuş sadece lisans düzeyinde varmış... bana yargının genel yetenek+genel kültür konu anlatımlı setini tavsiye etti kırtasiyedeki bayan bir de indirimdeymiş 32,50tl uygun da geldi... ama memurlar forumdaki mesajlarda yargının anlatımının agır oldugundan bahsedilmiş.... bir de Data yayınlarının bir kaynagı var sadece önlisanslılar diye yazıyor ustunde konu anlatımlı 15,00tl... acaba data yayınları iyi midir ki? içine soyle göz gezdirdim hep şematik olarak anlatmış uzun uzun yazmamış akılda kolay kalır gibi geldi...
zaten konuları bitirince bol bol soru cozmek için soru bankası alacagım hangi yayın olursa olsun soru tiplerini anlamak için... sizce data yayınları iyi midir? bir de işte yayıncılık vardı... ama kırtasiyede genelde Data yayıncılık kitapları mevcut... maalesef kaynak secenek hakkım kısıtlı... işte burası kucuk bir yer o yuzden olanla idare etmem gerek... bi de ugur dershanesi var burda onun konu anlatımlı kitabı nasıl bilmiyorum...
ne dersiniz? bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim...
tesekkurler... sevgiler....

canım internetten de alabilirsin kitaplarını... kitapseç.com dan ben almıştım mesela.. sipariş verdim. 2 günde elimde oldu kitaplar. kapıda ödeme yaptım hiç bi sorun olmadı. hem kitaplarında biçoğu kırtasiyeden daha uygun bu sitede. ben datanın konu anlatımını aldım en son bu siteden ama açıkçası ben biraz eksik buldum datayı. tabi bu benim fikrim. ben ihtiyacı öneririm. hem daha açıklayıcı, hemde basit anlatmış konuları. konu sonlarında değişik soru tipleri var.konu anlatımında kavram haritaları, özet bilgiler, önemli notlar da var.. başarılar dilerim cnm :KK34:

Tatlım geldim konuna:)
Öcelikle bende güvenderden tut yargının 2012 sine kadar bütün konu anlatımlılar var.
Ama işe yarayanı ve unutmamayı istiyorsan ben data derim.
Ne yargıdan bişiy anladım nede ihtiyacı sevdim.
Aklımda tek kalan ve sevdiren kitap data 2012 önlisanlar ve orta öğretim için olan kitap oldu.
Diğer yayınların konu testleri, soru bankaları ve yaprak testlerinide aldım harmanlayıp çalışıyorum.
Tarihim bitti benim. Ki ben ea çıkışlıydım tarihi en son lise 1 de almıstım.

Kendine bir kaynak belirle konu anlatımlı olarak sonra bütün soru bankalarını çöz.
Başlangış olarak konu çalışmalarında her konu sonunda ihityac, data ,pegemin ve yargının testlerini çözüyorum.
Tabi internetten de çok soru çözüyorum.
Facebook da online kpss sayfasında.
Benim topiği okurken göreceksin zaten.

Sonuç olarak; data ve ihtiyaç alabilirsin. Soru bankalarında ve testlerinde neyi istersen kullan.
Tarihim kötü diyorsan mutlaka ama mutlaka data diyorum

Son düzenleme:
Bu arada kitapseç.com dan alabilirsin bulamadıysan kapıda ödeme yaparsın.

canım internetten de alabilirsin kitaplarını... kitapseç.com dan ben almıştım mesela.. sipariş verdim. 2 günde elimde oldu kitaplar. kapıda ödeme yaptım hiç bi sorun olmadı. hem kitaplarında biçoğu kırtasiyeden daha uygun bu sitede. ben datanın konu anlatımını aldım en son bu siteden ama açıkçası ben biraz eksik buldum datayı. tabi bu benim fikrim. ben ihtiyacı öneririm. hem daha açıklayıcı, hemde basit anlatmış konuları. konu sonlarında değişik soru tipleri var.konu anlatımında kavram haritaları, özet bilgiler, önemli notlar da var.. başarılar dilerim cnm :KK34:
cevabın için tesekkur ediyorum cnm saolasın sevgiler...

Tatlım geldim konuna:)
Öcelikle bende güvenderden tut yargının 2012 sine kadar bütün konu anlatımlılar var.
Ama işe yarayanı ve unutmamayı istiyorsan ben data derim.
Ne yargıdan bişiy anladım nede ihtiyacı sevdim.
Aklımda tek kalan ve sevdiren kitap data 2012 önlisanlar ve orta öğretim için olan kitap oldu.
Diğer yayınların konu testleri, soru bankaları ve yaprak testlerinide aldım harmanlayıp çalışıyorum.
Tarihim bitti benim. Ki ben ea çıkışlıydım tarihi en son lise 1 de almıstım.

Kendine bir kaynak belirle konu anlatımlı olarak sonra bütün soru bankalarını çöz.
Başlangış olarak konu çalışmalarında her konu sonunda ihityac, data ,pegemin ve yargının testlerini çözüyorum.
Tabi internetten de çok soru çözüyorum.
Facebook da online kpss sayfasında.
Benim topiği okurken göreceksin zaten.

Sonuç olarak; data ve ihtiyaç alabilirsin. Soru bankalarında ve testlerinde neyi istersen kullan.
Tarihim kötü diyorsan mutlaka ama mutlaka data diyorum
sen de bnm topiğime hosgeldin tatlım:)))
bnm de tarihim kötü hatta yerlerde ben dilciyim ama ilkokuldan beri hiç sevmedim tarihi össde de hep aklımda kaldıgı kadarıyla yaptım cok çalışamadım acıkcası ben datayı inceledim biraz hep güzel ve o senin bahsettiğin kavram haritalarının kitap versiyonunda hazırlanmış gibi geldi... soru bankasında sorun yok onlar var kırtasiyede
cnm ben pek internetten alışveriş yapmak istemiyorum interneti 10 yılı geçik bir suredir kullanırım ama yine de alışveriş etmeyi tercih etmiyorum ama bi bakayım belki fikrim değişir:)
zaten arada sehre gittiğimde ordan da alırım indirimde oluyor ama su an değil belki bi 15 gun sonra falan...
kısacası diyorsun ki en az 2 kaynak alayım hem konu calışmış olurum hem de bol bol soru pratiğim olur ben oyle anladım yazdıklarından...
bu arada senin topikte 38. sayfadayım verdiğin linkler yer imlerinde kayıtlı, yazdıgın bilgilerden notlar aldım, yani bana iyi bir hazırlık oldu senin topik... bugun de kalan sayfaları bitirmeye calışcam İNŞALLAH :)))) fazla yazmayın da cogalmasın kız:))))
tesekkurler, sevgiyle kal hoscakal....

Son düzenleme:
canım ben datanın gy-gk kitabını aldım tek kitap olarak internetten kitapseç.com dan ondan çalışıyorum 2012 basım .

X