Kpss kitabına ihtiyacı olan var mı?

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
Eşim öğretmenliğe atandı ve Gk-Gy ve eğitim bilimleri kitaplarının çoğu boş duruyor. İşe gittiği için çalışacak, çözecek fazla zamanı olmadı.

Eğer ihtiyacı olan varsa kargoyla gönderebilirim.

Bahçelievler, bağcılar, şirinevler tarafında oturan varsa eve gelip öyle de alabilir.

Canım alacak kimse olmadıysa ben de talibim. İnş. kardeşim de eşin gibi atanabilir bu sene Onda kitaplar var ama eskiymiş, "arkadaşıma sorayım mı" dediğimde nasıl sevindi

Bu arada ne iyi düşünmüşsün, iyi kalpli arkadaşım

Canım alacak kimse olmadıysa ben de talibim. İnş. kardeşim de eşin gibi atanabilir bu sene Onda kitaplar var ama eskiymiş, "arkadaşıma sorayım mı" dediğimde nasıl sevindi

Bu arada ne iyi düşünmüşsün, iyi kalpli arkadaşım

Ayyy canım hiç aklıma gelmedi biliyor musun, bahsetmiştin de halbuki. Kafa kalmıyor İnan ki yaaa. Whatsapptan yazsaydın ya

çok iyi düşünmüşsünüz.

ben de burdaki bi arkadaştan almıştım yaklasık 2 yıl önce. elinde varmıs kargoya göndermişti sağolsun sayesinde çok güzel bi temel yapmıştım iyi sayılabilecek bi puan aldım ona da burdan selam olsun

canım almadıysan bende düşüne bilirim bir tanıdığa vereeğim senin için uygunsa

Inşallah bizim kitaplar da faydalı olur

arkadaşlar kpss kitabına ihtiyacı olan varsa ben de gönderebilrim elimde 2014 ve 2016 yılınınçokça konu anlatımı ve soru bankası var dileyen bana özelden yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…