KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

_eZeL_

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2007
2.608
3
641
Edirne
Arkadaşlar KPSS kadrolar 15 Aralık günü açıklanacak dendi ve

kafamçokkarıştı

..............................................

açıklandı mı_? Ya da gerçekten bugün açıklanacak mı_? bileniniz var mı_?

Son düzenleme:
Vallah bende merak ediyorum ama hala bi gelişme yok.açıklamada yok offfffffffffffffff girdin bi dert tercih bi dert beklemekten başka bişey yapamayız

2 hafta sonra açıklanacak diye duydum...
bu arada kötü haber
yüzde 50 olan memur alımı
yüzde 25'e inmiş
çok kötü bir haber bu
memurlar.nette okudum
varsa hakkımı helal etmiyorum
biz gençleri ne hale getirdiler
daha yuva kurucaz para biriktiricez
ailemize yardım edecez
yaş geldi gidiyor yaaaa
ciddiyim morelim bozuk
artık her geçen gün daralıyorum yaşamaktan
benim gibi bir sürü bekar genç bu halde.....

evet ben de bugün açıklanacağını duymuştum.. henüz bir ses çıkmadı..
ama bi açıklama olursa Tv den ya da internetten muhakkak duyarız..
inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir..

memeur alımlarındaki azalmayı bende duydum bugüne kadar hep 2009 memur alımlarıda bu yıla kaldfı ondan klavuz geç kaldı demiyodu şimdi memur alımlarında yüzde 25 düşcek diye açıklama okuyoruz Hey allahım sana havale ediyorum bizi bu hale düşürenleri artık ne zaman acıklancak diye ösym ve diğer sitelere bakmaktan bıktım.

benim de bilgisayarı açtığımda ilk işim bu tarz sitelere girmek oluyor..
bi haber varmı, kontenjanlar açıklanmış mı vs vs...
biz elimizden geleni yapıyoruz ama önümüzü tıkıyorlar maalesef..
zaten memur almamak için 40 takla atıyorlardı, üstüne kriz olunca bahaneleri oldu..
%25 kadroları azaltacaklar orası kesin ama sözleşmeli alımları arttırsalar bari..ona da razıyım..

kriz bizi teğet geçmişti demi:uhm:
neden kadrolar teğet geçmedi acaba
yüzde 25 azaldı CADIARZU

neden açıklanmıyorum neden neden kafayı yiycem bir açıklamada yok açıklanmama sebebi şudur budur da demiyorlarrr ooffff Çok üzgünüm çoook -tatlicadiarzu-

açıklanmış arkadaşlar.. tercih tarihleri belli olmuşş...
2008 KPSS Lisans ve Önlisans-Ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasının akabinde binlerce adayın merakla beklediği 2008/4 KPSS tercih işlemlerine başvuru tarihleri belli oldu.

Buna göre 2008/4 KPSS tercih işlmlerine başvurular 24.12.2008-05.01.2009 tarihleri arasında internet üzerinden alınacak.

nasıl ya daha yeni baktım netten bi açıklma yok nereden başvuru yapacaz nette başvuru yapılıyordu atama başvuruları için..lütfen link verebilirmisiniz.

15 aralıkta memur alımları olacak diye 1 haber ajanslara geçmişti ve bizde bunu sitemizden bildirdik.
kpss e giren çoğu kişi bu memur alımlarını vede tercih klavuzlarını sabırsızlıkla bekliyor.

Fakat ; şu an için tüm araştırmalarımız doğrultusunda henüz ne tercih klavuzları nede 15 aralıkda alınacağı söylenenen 15bin memur hakkında hiçbir resmi veya yetkili açıklaması yok.

Neden geciktiği hakkında Bbyük ihtimallerden 2sini söylemek istiyorum.
1.si 9 günlük bayram tatili dolayısı ile klavuzlar yetişmedi,ve bu yüzden bayram sonrasına sarkmalar oldu
2.si büyük ihtimal ise ;kriz ve ekonomik paketler yüzünden memur alımlarının azalacağı bildirilmişti.Hükümet bu doğrultusunda memur alımları ile ilgili bütçenin tasarımı bitmediği için , memur alımı ve kadroların bildirilmesi gecikti.

Bu 2 muhtemel sebepden dolayı ; 2008 kpss memur alımları gecikiyor.

Ve son not olarak 13 aralık 2008 cumartesi günü , memur alımları ile ilgili hiçbir resmi veya yetkili açıklaması bulunmamaktadır.

Memur alımları başladığı zaman , sitemizde geniş ayrıntı ve memur başvuruları ile ilgili geniş ayrıntıyı bulabileceksiniz
bir forumdada böyle birşey okudum ben anlamadım bu işi..

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2008/4 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır.

Kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılmış olan 2008-KPSS Lisans ve 21 Eylül 2008 tarihinde yapılmış olan 2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans’a girilmiş ve bu sınavların en az birinden ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanının alınmış olması gerekir.

Adaylar tercihlerini, 24 Aralık 2008 – 5 Ocak 2009 tarihleri arasında ÖSYM’nin ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

KPSS-2008/4 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Basınımıza saygıyla duyurulur.

arkadaşlar hadi bakalım hayırlısı ben bir şey umut etmiyorum lakin başka umut ettiğim kişiler var herkesin gönlüne göre versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…