gozlerhepgulsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2015 98 23 30 25 Temmuz 2015 Konu Sahibi gozlerhepgulsun #1 Arkadaşlar kpss ye başlayacağım ilk gün hangi dersle nasıl başlasam sizin ilk gününüz nasıldı hangi dersle başladınız bi yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar kpss ye başlayacağım ilk gün hangi dersle nasıl başlasam sizin ilk gününüz nasıldı hangi dersle başladınız bi yardımcı olur musunuz ?
pofu Karma Astrolog Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 15.926 19.830 26 Temmuz 2015 Konu Sahibi gozlerhepgulsun #2 bence zorlandığın yada bir türlü yapamadığın derslerle başla..hiç olmazsa onu bi nebze hafifletirsin..sonuçta nerden baksan 13 ay kadar zaman var..
bence zorlandığın yada bir türlü yapamadığın derslerle başla..hiç olmazsa onu bi nebze hafifletirsin..sonuçta nerden baksan 13 ay kadar zaman var..
Morenica Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 2.388 2.468 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi gozlerhepgulsun #3 busrazynp .!.: Arkadaşlar kpss ye başlayacağım ilk gün hangi dersle nasıl başlasam sizin ilk gününüz nasıldı hangi dersle başladınız bi yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... hangi bölümden mezun oldunuz nereye atanmak istiyorsunuz Kurs denedinizmi hiç?
busrazynp .!.: Arkadaşlar kpss ye başlayacağım ilk gün hangi dersle nasıl başlasam sizin ilk gününüz nasıldı hangi dersle başladınız bi yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... hangi bölümden mezun oldunuz nereye atanmak istiyorsunuz Kurs denedinizmi hiç?
gozlerhepgulsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2015 98 23 30 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi gozlerhepgulsun #4 sneylul .!.: hangi bölümden mezun oldunuz nereye atanmak istiyorsunuz Kurs denedinizmi hiç? Genişletmek için tıkla... Ben öğrenciyim 2017de gireceğim ama şimdiden başladım sınıf öğretmeni olacağım inşallah
sneylul .!.: hangi bölümden mezun oldunuz nereye atanmak istiyorsunuz Kurs denedinizmi hiç? Genişletmek için tıkla... Ben öğrenciyim 2017de gireceğim ama şimdiden başladım sınıf öğretmeni olacağım inşallah
Morenica Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 2.388 2.468 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi gozlerhepgulsun #5 busrazynp .!.: Ben öğrenciyim 2017de gireceğim ama şimdiden başladım sınıf öğretmeni olacağım inşallah Genişletmek için tıkla... Çok doğru yapıyorsun.2 yıl var önünde. sınıf öğretmenliği çok güzel bir meslek bayan için.
busrazynp .!.: Ben öğrenciyim 2017de gireceğim ama şimdiden başladım sınıf öğretmeni olacağım inşallah Genişletmek için tıkla... Çok doğru yapıyorsun.2 yıl var önünde. sınıf öğretmenliği çok güzel bir meslek bayan için.