Kpss için destekçi aranıyor :(

Bende çalışıyorum. Mesela youtubeden konuları dinlerken eger hoca gerçekten güzel anlatıyorsa sürekli çaluşma istegi oluyo ama eğer kitaptan tek başıma çalışacak olursam o şevk kaçıyo .. Bi nevi benim çalışma istegim dinledigim kişiye baglı

Bende çalışıyorum. Mesela youtubeden konuları dinlerken eger hoca gerçekten güzel anlatıyorsa sürekli çaluşma istegi oluyo ama eğer kitaptan tek başıma çalışacak olursam o şevk kaçıyo .. Bi nevi benim çalışma istegim dinledigim kişiye baglı

bende videodan bazı gy derslerini dinliyorum fakat, çok zaman alıyor. Birde şu var arkadaşlar, ben öğretmenlikten gireceğim. Eğitim bilimlerini kendim çalışmıştım, kitaptan. ilk çalıştığım dönem gayet iyi netler çıkarırken şimdi yapamıyorum tamamı ezber olduğundan unuttum.

Tekrar yapın diyeceksiniz ama nasıl bir plan takıp etmeli, çünkü tarih gibi derslerde çok ezber. ÖABT zaten hep ezber. Hatta abartmayayım matematik bile ezber temelinde. Tavsiyesi olan varsa çok iyi olur.

Dogrusu benimde çok uzun sürüyo hem video dinleyip hem not almak ama konuyu en iyi bu şekilde anlıyorum ve konuyu gerçekten anlamadan başka konuya geçmiyorum. Konuyu anladıkça soru çözdükçe motivasyonum artıyo. Birde konulara kesinlikle ders niyetiyle bakmıyorum ilerde hepsi işime yarayabilir yada genel kültür niyetiyle bakıyorum . Mesela bi ay çocuklu bi evdee kaldım kitap yüzü açamadım içimden gelmedi belkide kafan ortam rahat olacak bilemiyorum

X