• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss hukuk konuları , bir bakar mısınız :)

periyodik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
293
26
118
acaba 2012 kpss hukuk kitapları yeni müfredata uygun mu bilginiz var mı? geçen sene derslerde ticaret hukukunu hem yeniye hem eskiye göre öğrenmiştim.(iibfden mezunum) 2012 basım kitaplar yeni kanunları mı kapsıyor biliyor musunuz ? 2013 basım kitap alsam mı bilemedim. ocak ayı geldi ama hukuk kolay unutulduğu için yeni yeni başlıycam ona :)

acaba 2012 kpss hukuk kitapları yeni müfredata uygun mu bilginiz var mı? geçen sene derslerde ticaret hukukunu hem yeniye hem eskiye göre öğrenmiştim.(iibfden mezunum) 2012 basım kitaplar yeni kanunları mı kapsıyor biliyor musunuz ? 2013 basım kitap alsam mı bilemedim. ocak ayı geldi ama hukuk kolay unutulduğu için yeni yeni başlıycam ona :)

canım bende 1 ocak itibariyle başladım çalışmaya hukukçuyum ve bu yılın hukuk kitapları değişiklikleri içeriyor. geçen yılın bazı kitapları değişiklikleri içermeyebilir çünkü 3. yargı paketi zaten temmuz 2012 de çıkmıştı icra iflas kanununda yenilikler getirmişti. o yüzden garantiye al bence yenile kitaplarını.
şimdi bende şunu sormak istiyorum ilk kez bu yıl çalışmaya niyetlendim ve gittim yargının hukuk alanında geçmiş yıllara ait kpss soru ve çözümlerini içeren kitabını aldım. yanlız bazı sorularda hatalar var. cevapları ve hatta anlatımları bu kitapta farklı başka kitapta daha farklı. hangisine itibar edecez insanın kafası karışıyor. yargının bu kitabı hakkında sizinde şikayetleriniz varmı eğer hatalar çoksa kitaba hiç devam etmeyi düşünmüyorum. sizin bununla ilgili önerileriniz neler

Back